Oтлагането старта на Югозападната „В” група с една седмица, решение на ЗС- София, бе прието добре от треньора на „орлетата” Костадин Герганчев.
Младият треньор не смята, че първият мач от пролетния полусезон с лидера в групата Пирин (Разлог) е дерби.
"Никога не е имало дерби Пирин с Пирин (Разлог). Дерби е Пирин – Беласица, Пирин –Вихрен, Пирин-Марек.
Няма какво да се притесняваме от този мач. Оставям притеснието за тима от Разлог”, коментира Костадин Герганчев.
Трябва да се знае кой кой е в Югозапада!
Герганчев:Дерби с Разлог?!Няма такъв филм!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Герганчев:Дерби с Разлог?!Няма такъв филм!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- орчо войвода
- Контакти:
Re: Герганчев:Дерби с Разлог?!Няма такъв филм!
Герганчев трябва да си мери приказките , защото още първия кръг среща много стабилен отбор с добър треньор и при една загуба в Благоевград разликата с Разлог ще стане 6 точки и птичето наречено Б-група ще отлети още със старта на шампионата . 

- орчо войвода
- Контакти:
Иначе дербито Беласица - Пирин е петият кръг , но Беласица са толкова слаби в момента , че всяка загуба с по-малко от 3 гола разлика ще е успех за тях .
- obi4am_pirin
- Контакти:
орчо войвода написа:Герганчев трябва да си мери приказките , защото още първия кръг среща много стабилен отбор с добър треньор и при една загуба в Благоевград разликата с Разлог ще стане 6 точки и птичето наречено Б-група ще отлети още със старта на шампионата .
Помни ми думата!В първия кръг срещу Разлог Пирин ще спечели с разлика!Ако ли не ще ти се извиня във форума!2-3 гола разлика!Не мога да кажа точно!
damyanov1963:
- obi4am_pirin
- Контакти:
орчо войвода написа:Иначе дербито Беласица - Пирин е петият кръг , но Беласица са толкова слаби в момента , че всяка загуба с по-малко от 3 гола разлика ще е успех за тях .
Беласица никога не са били фактор в Югозапада!Печелеха когато Коцемаца въртеше черно тото и уреждаше мачовете заедно с кума си Наско!Иначе винаги са си били дребен отбор!
damyanov1963:
- орчо войвода
- Контакти:
obi4am_pirin написа:орчо войвода написа:Герганчев трябва да си мери приказките , защото още първия кръг среща много стабилен отбор с добър треньор и при една загуба в Благоевград разликата с Разлог ще стане 6 точки и птичето наречено Б-група ще отлети още със старта на шампионата .
Помни ми думата!В първия кръг срещу Разлог Пирин ще спечели с разлика!Ако ли не ще ти се извиня във форума!2-3 гола разлика!Не мога да кажа точно!
Засега Пирин се представят доста силно в контролите , то двата Пирина са и единствените отбори които водят що годе нормална подготовка и са изиграли по 5 контроли , всички останали отбори от групата са много назад с подготовката ,Оборище и Марек досега не са изиграли нито една контрола .
орчо войвода написа:Герганчев трябва да си мери приказките , защото още първия кръг среща много стабилен отбор с добър треньор и при една загуба в Благоевград разликата с Разлог ще стане 6 точки и птичето наречено Б-група ще отлети още със старта на шампионата .
Аа, глупости. Щом има пари за лиценз, ще има и за съдии, за противникови играчи, за "бонуси" и т.н. "Пирин" Кресна/Благоевград ще влезне в "Б" Група, споко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

двете пияници Герганчев и Войнов да не се скрият след 1-вия кръг
Може в годините Пирин Разлог да няма традиции ,но в момента върви добре отборът така че трябва да се уважава това нещо , а пък и в момента това е няккаво подобие на Пирин Благоевград нещо като Стара Кресна или подобно
Може в годините Пирин Разлог да няма традиции ,но в момента върви добре отборът така че трябва да се уважава това нещо , а пък и в момента това е няккаво подобие на Пирин Благоевград нещо като Стара Кресна или подобно
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- орчо войвода
- Контакти:
rhaegar написа:орчо войвода написа:Герганчев трябва да си мери приказките , защото още първия кръг среща много стабилен отбор с добър треньор и при една загуба в Благоевград разликата с Разлог ще стане 6 точки и птичето наречено Б-група ще отлети още със старта на шампионата .
Аа, глупости. Щом има пари за лиценз, ще има и за съдии, за противникови играчи, за "бонуси" и т.н. "Пирин" Кресна/Благоевград ще влезне в "Б" Група, споко.
Пролетта ще се казват "Перун" Благоевград , иначе мачът първия кръг си е истинско дерби и въпреки домакинството и съдиите за мен мачът е троен - 1 x 2 , освен ако не "хванат" играчи на Разлог , защото голяма част от тях са от Благоевград.
орчо войвода написа:rhaegar написа:орчо войвода написа:Герганчев трябва да си мери приказките , защото още първия кръг среща много стабилен отбор с добър треньор и при една загуба в Благоевград разликата с Разлог ще стане 6 точки и птичето наречено Б-група ще отлети още със старта на шампионата .
Пролетта ще се казват "Перун" Благоевград , иначе мачът първия кръг си е истинско дерби и въпреки домакинството и съдиите за мен мачът е троен - 1 x 2 , освен ако не "хванат" играчи на Разлог , защото голяма част от тях са от Благоевград.
Е чак нашите играчи да подкупват.......Не знам, аз викам да си ги бием и да станат 6 точки разлика, обаче ме е страх, че в другите мачове ще има сериозни тесли срещу нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага