Е то вече не останаха автентични отбори

А за онези с който искат да се припознават ... Въпроса, е че всички говорят за традиции и отбори,които трябвало да са в А група, ама колко от тях имат нещо общо с оригиналните отбори ? Локо Пд ? Ботев Пд ? Пирин ? Черноморец ? Със сигурност има още ама не се сещам в момента

А в Англия не знам Нотингам да са се обединили с Уигън, за да играят във Висшата лига

Или Шефилд и тн ... Никъде го няма това, само тука лицензите се продават на ляво и на дясно

[/quote]
Много сте отворени!Щото винаги сте били лакеи на властта!Ако същата тази власт имаше един аршин за всички така наречените грандове нямаше да са толкова отворени!Нямаше да има съдийски аванти!Нямаше да крадете футболисти!Нямаше да съществувате с дълговете които имате а щяхте да заминавате в селските групи!Така че си трайте и се наслаждавайте на толеранса който получавате!Сами срещу всички...ще убиете някой от смях!Кога сте били сами когато всички ви лансират![/quote]
Левски кога са дължали пари на Пирин ? Кой сме откраднали от вас ? Младенов ли ? Това, че един друг отбор не си плаща мен не ме вълнува.. кой ви е виновен, че шефовете ви само крадяха ? Да не мислиш, че не искам да гледам Левски-Пирин на Герена ? Искам,ама Пирин от много време го няма или поне не онзи Пирин, а тази сбирщина от поне 3 отбора с общ лиценз взиман и даван като кака на магистрала... Не Левски и ЦСКА са ви проблема,защото и Литекс много ви крадоха, ама там мълчите... гледайте си отбора, оправете си агитката и тогава говорете как все някой ви прецаква