Пирин осмисли селекциите на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Пирин осмисли селекциите на ЦСКА и Левски

Мнениеот obi4am_pirin » 23 юни 2011 13:02

Пирин за пореден път осмисли селекцийте на ЦСКА и Левски!Направо да бяха взели лиценза на Пирин и да бяха сменили името на отбора от Пирин на Цска-Левски!Само не знам как ще я караме след година!Затрихте Пирин от къде ще взимате качествени играчи не знам!Най-вероятно знайни и незнайни герои от чужбина ще идват с големи претенции и ще мъчат топката а и феновете!Не знам и националният до къде ще я докара!Сега половината национал е с юноши на Пирин!
Пожелавам успех на орлетата в новите им отбори и при първа възможност да вземат примера на Берба и на запад щото БФС мафията затрива всичко тук!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Пирин осмисли селекцийте на ЦСКА и Левски

Мнениеот POPCORN » 23 юни 2011 13:11

стига си мрънкал.пак търсиш вината другаде!Кой ви е виновен,че сте си дали клуба на такъв престъпник?Кой е виновен,че не дойде на срещата?Българина все търси вината някъде другаде не и в него си!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 23 юни 2011 13:11

Пише се ЦСКА, не Цска ;)
А половината ви орлета ще бъдат пратени под наем и няма да играят в горепосочените отбори ;)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 23 юни 2011 13:11

Каква е идеята на тази тема.освен че в заглавието има правописна грешка!?Наков не чете форумите на ГОНГ.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 23 юни 2011 13:12

аз не разбрах как дадохте акциите на емил наков и кой по точно

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 23 юни 2011 13:13

Левски е бил договорил Цветков и Башлиев още преди да вземат лиценза на Пирин, това го каза Георги Иванов.. а темата не знам какъв смисъл има изобщо :?:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 23 юни 2011 13:14

obi4am_pirin написа:Пирин за пореден път осмисли селекцийте на ЦСКА и Левски!Направо да бяха взели лиценза на Пирин и да бяха сменили името на отбора от Пирин на Цска-Левски!Само не знам как ще я караме след година!Затрихте Пирин от къде ще взимате качествени играчи не знам!Най-вероятно знайни и незнайни герои от чужбина ще идват с големи претенции и ще мъчат топката а и феновете!Не знам и националният до къде ще я докара!Сега половината национал е с юноши на Пирин!
Пожелавам успех на орлетата в новите им отбори и при първа възможност да вземат примера на Берба и на запад щото БФС мафията затрива всичко тук!

Ако си фен на Пирин трябва да ти е пределно ясно кой е виновника да ви няма на футболната карта. И това не е нито ЦСКА, нито Левски, нито БФС. Единствено трябва да се сърдиш на Наков. А това, че футболисти продукт на школата на Пирин са в националния не е заслуга на ФК Пирин, а на отборите взели ги от Пирин. Нито Делев нито Галчев щяха да са в националния отбор ако не бяха дошли в ЦСКА. Както и Бербатов нямаше да стигне до Манчестър ако не беше първо в ЦСКА (за да го забележат германците), а после и Леверкузен където го научиха да играе по начина по който играе в момента.
Последна промяна от stannn на 23 юни 2011 13:16, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юни 2011 13:15

С тази тема авторът пита: Кой ми с*а в гащите?! :o :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 23 юни 2011 13:15

Ми боли го човека и е нормално, колко "кражби" имаше от там ... но работата е като с баницата.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 23 юни 2011 13:18

За какво му се връзвате на тоя ... да си гледа отбора и това е. Никой не е виновен, че пирин имат некадърен собственик. Успех във В група ! До няколко години сте в А група !
Каква е тая дума "селекцийте" ? Ех, на къде отива това образование ...
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Върни се в “Пирин”