Родителите на деца, които тренират в школата на Пирин (Благоевград), пропищяха от Емил Наков. Пред Sportisimo.bg те разкриха, че мажоритарният собственик на "орлетата" урежда мачовете на ДЮШ с цел да издържа клуба. Както е известно, футболистите на закъсалия финансово Пирин (Благоевград) бойкотираха сутрешната тренировка на отбора на стадион „Христо Ботев” заради неполучени възнаграждения. Играчите не са взимали никакви заплати и премии през пролетта. Почти сигурно те няма да тренират и утре, а дори обмислят да бойкотират и предстоящия домакински мач срещу Берое (Стара Загора) от 24-ия кръг на А група на 30 април.
Мажоритарният собственик Емил Наков призна, че клубът има сериозни задължения към играчите, но търси начини да намери средства. Явно той се е усетил, че най-лесният начин е чрез уреждане на мачовете на ДЮШ на клуба. Черното тото е тема табу в България, но явно това е най-бързият и сигурен начин даден отбор да си осигури финансовата стабилност на фона на икономическата криза в нашата страна.
Днес юношите до 19 години на Пирин (Благоевград) паднаха от Славия с 2:3 в София. Благоевградчани дори поведоха с 2:1 с голове на Слави Кирилов и Калоян Стоянов от дузпа, след като губеха с 0:1, но в последните пет минути „белите” спечелиха с два гола единият от които от спорна дузпа.
http://www.sportisimo.bg/roditeli-v-bla ... diush.html
Наков издържа Пирин с черно тото при ДЮШ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Наков издържа Пирин с черно тото при ДЮШ
PFC Litex написа:Пълни глупости, къде има залози за ДЮШ?
Залози за мачовете на 19 годишните има в азиатските букмейкърски къщи.
- storm
- Контакти:
Aз съм чувал, че по разни азиатски сайтове има ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Аз също не съм виждал залози за юноши, поне не и на български отбори. Между другото преди около месец, юношите на ПСВ загубиха, не си спомням точно от кого, но коефициента беше 21!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Заглавието би следвало да е: Наков издържа себе си с черно тото при ДЮШ, тъй като очевидно с припечелените пари не издържа Пирин иначе футболистите му нямаше да стоят без заплати.
radovasto написа:PFC Litex написа:Пълни глупости, къде има залози за ДЮШ?
Залози за мачовете на 19 годишните има в азиатските букмейкърски къщи.
Всеки пише аз азиатски букита, а никой до сега не е постнал линк да ги видим, че и ние да припечелим.

-
- Контакти:
Че той и Коко така прави в елитната до 19 години в Азия ги пускат даже на точни резултати на обращалки и т.н

ЯСНОВИДКАТА ВАСИЛКА АНАКИЕВА
- Бившата дясна ръка на Георги Илиев – Емил Наков, наскоро купи ФК “Пирин”, Благоевград. Ще преуспее ли кюстендилецът на македонска почва? Надявам се, че го познаваш добре като съгражданин?
- Не го познавам много добре /ядосано/, защото той ми скъса навремето американската виза и днес избягвам да имаме каквито и да е взаимоотношения… Неутрална съм към съдбата му! Не искам да го коментирам. Зададеш ли ми още един въпрос за Наков, ще ти отговоря с една… голяма точка. /Злите езици в града под Хисарлъка говорят, че врачката от с. Граница предсказа навремето смъртта на висаджийските братя, и то когато са на върха на славата си. Никой от обкръжението им не вярва, че това може да им се случи. Но след “скоропостижните” им убийства изведнъж се “сещат” за нея. Следват “наказателни” акции, предвождани именно от Емил Наков, бившия собственик на “Локо”, Пловдив. В недалечното минало бил никому неизвестен сервитьор в ресторант “Велбъжд”.
- Бившата дясна ръка на Георги Илиев – Емил Наков, наскоро купи ФК “Пирин”, Благоевград. Ще преуспее ли кюстендилецът на македонска почва? Надявам се, че го познаваш добре като съгражданин?
- Не го познавам много добре /ядосано/, защото той ми скъса навремето американската виза и днес избягвам да имаме каквито и да е взаимоотношения… Неутрална съм към съдбата му! Не искам да го коментирам. Зададеш ли ми още един въпрос за Наков, ще ти отговоря с една… голяма точка. /Злите езици в града под Хисарлъка говорят, че врачката от с. Граница предсказа навремето смъртта на висаджийските братя, и то когато са на върха на славата си. Никой от обкръжението им не вярва, че това може да им се случи. Но след “скоропостижните” им убийства изведнъж се “сещат” за нея. Следват “наказателни” акции, предвождани именно от Емил Наков, бившия собственик на “Локо”, Пловдив. В недалечното минало бил никому неизвестен сервитьор в ресторант “Велбъжд”.
имаги но?????????????????????????????????????1,неможе да се залага пове4е от 50 еуро,2 неможе от страната,3 трудно нормален 4овек би си помислил 4е така може да се издаржа отбор,след като месе4ният буджет вазлиза на 200 000 лв,4 тия кадето ги пуската да не са толкова балами 4е незнят закакво става вапрос.сега аз сам 4увал 4е ако се заложи пове4е от 100 просто вра6тата залога и не приемат залого.Вия си направете извода от колко сметки по 100 лв трябва за да станат парите за заплати та да остане някои лев и за тея кадето я вар6ат тая работа.