Точно 1 час и 45 минути продължи общото акционерно събрание на Пирин, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград. На него бе гласувано отборът от двустепенна форма на управление да премине в едностепенна. След като по служебен път по-рано се отписаха от Надзорния съвет Николай Галчев и Георги Бижев, бе приета оставката само на Петър Байкушев. Приети бяха и оставките на председателя на Управителния съвет Кирил Ваклинов и членовете Ивайло Червилов и Константин Капчин.
Така вместо Надзорен съвет и Управителен съвет управлението на Пирин ще се състои само от Съвет на директорите, в който влизат мажоритарният собственик на акциите Емил Наков, уволненият на наскоро от акушеро–гинекологично отделение на благоевградската болница Михаил Ангелов и бизнесменът Валери Николов.
Нищо не се е променило освен формата на управление!!!И това примирие с Г-15 ще е от ден до пладне!А и СС си останаха във властта чрез доктора!Хихи!За Пирин-Реален една студена вода!!!Ще подскачат и ще псуват по трибуните от 26-ти!
ПИРИН с ново ръководство!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
ПИРИН с ново ръководство!!!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: ПИРИН с ново ръководство!!!
ти нали си и фен на ЦСКА поне единия ти любим отбор от днес има хубави новини,ще играе на Армията

LEVSKI_FOREVER
- obi4am_pirin
- Контакти:
zlatan написа:ти нали си и фен на ЦСКА поне единия ти любим отбор от днес има хубави новини,ще играе на Армията![]()
![]()
Как реши че съм и на цска?Виж ми подписа!цска=левски
damyanov1963:
Явно онова нещо Наков здраво се окопава!!! Съжалявам много, ама не виждам добри дни пред вас...

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
- Контакти:
Abbiati написа:Явно онова нещо Наков здраво се окопава!!! Съжалявам много, ама не виждам добри дни пред вас...
За съжаление и аз така смятам!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Abbiati написа:Явно онова нещо Наков здраво се окопава!!! Съжалявам много, ама не виждам добри дни пред вас...
Добри дни?За какво точно говориш!Този сценарий се повтаря за Н-ти път!Два пъти Чомбе!Калъмбов!И Пирин е като Феникс възкръсва от пепелта!
damyanov1963:
zlatan написа:ти нали си и фен на ЦСКА поне единия ти любим отбор от днес има хубави новини,ще играе на Армията![]()
![]()
Не го слушай какво ти говори. Болен цесекар. Дреме му на него за Пирин. Ей от такива "фенове", Пирин е на това дередже.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- obi4am_pirin
- Контакти:
dodo7271 написа:zlatan написа:ти нали си и фен на ЦСКА поне единия ти любим отбор от днес има хубави новини,ще играе на Армията![]()
![]()
Не го слушай какво ти говори. Болен цесекар. Дреме му на него за Пирин. Ей от такива "фенове", Пирин е на това дередже.
Разкри ме пума к!Как е протестираш ли с другите тютюнопроизводители?Гледай там низите с тютюна да не мухлясват цяла година си се бъхтил за тях!

damyanov1963:
-
- Контакти:
Абе като че ли някаква прокоба тегне над този отбор ! Дано нещата се стабилизират в най-скоро време 

Разкри ме пума к!Как е протестираш ли с другите тютюнопроизводители?Гледай там низите с тютюна да не мухлясват цяла година си се бъхтил за тях!
цска=БКП
споко МАКЕ,споко да не идеш да береш ябълки при братята ти от Охридското езеро.
цска=БКП
споко МАКЕ,споко да не идеш да береш ябълки при братята ти от Охридското езеро.
LEVSKI_FOREVER