Коце Лаптопа към Наско Николов: Просто не ме кефиш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pippo26
Контакти:

Коце Лаптопа към Наско Николов: Просто не ме кефиш

Мнениеот pippo26 » 17 яну 2011 17:48

Вече бившият нападател на Пирин (Благоевград) Атанас Николов се съгласи в ексклузивно интервю за Sportisimo.bg да разкрие причините за неговото разделяне с отбора. Както е известно, нападателят разтрогна контракта си по вина на клуба заради неизплатени 5 заплати. Въпреки, че Наско Николов утре ще говори на пресконференция за причините за отстраняването си от „орлетата”, той се съгласи да разкаже пред най-прогресиращия спортен сайт в България - Sportisimo.bg, на който има огромно доверие.

„Като пристигнах в Пирин Коце Ангелов много ме харесваше. При първият ни разговор той беше много, даже прекалено доволен от мен. След две седмици обаче ми каза, че не го кефя. Това му беше оправданието. Точно това ми каза – „Ти не ме кефиш вече”, заяви Николов специално за Sportisimo.bg.

„Не, не сме имали пререкания с него. Абсолютно никакви спорове не съм имал с Латопа. Не съм говорил и с шефовете, с тях отношенията ми бяха много добри. Латопа един ден ми каза, че не му трябвам, и то по средата на годината. Обясни ми, че няма да разчита на мен. Не знам, колко са добри останалите играчи, но аз лично попаднах на най-слабия треньор. С него няма как да станат нещата”, продължи юношата на „орлетата”.

http://sportisimo.bg/koce-laptopa-kum-n ... fish.html#

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Коце Лаптопа към Наско Николов: Просто не ме кефиш

Мнениеот obi4am_pirin » 17 яну 2011 18:04

Наско ти такива ги редеше и за треньора в Перник!Вече си футболист за Б-В група!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

haha

Re: Коце Лаптопа към Наско Николов: Просто не ме кефиш

Мнениеот haha » 17 яну 2011 21:54

Атанас Николов е един изключително посредствен футболист,може би за "Б" Група става.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Объявления
Контакти:

Объявления Украины

Мнениеот Объявления » 18 яну 2011 16:27

Да действительно класная доска объявлений, все просто, понятно, легко и удобно....
БЕСПЛАТНЫЕ объявления Украины

Върни се в “Пирин”