Пирин - Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BELIEVE

Пирин - Локо Пд

Мнениеот BELIEVE » 23 окт 2010 19:20

Фен съм на Пирин!Играха прилично!Само че не знам Лаптопа какво ги учи при статични положения как да застават какво да прават!Едно центриране при ъглов или фал не можахме да вземем!И неминуемото се случи!Трябва сериозно да се поработи в тази насока!Иначе очаквах повече от Локо но бяха готови да паднат!

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Re: Пирин - Локо Пд

Мнениеот sackcho » 23 окт 2010 20:05

Този проблем за съжаление е още от миналата година :( Пирин загубиха доста точки от центрирания в последните минути..
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 23 окт 2010 21:28

Слуховете които се носеха из града още от сряда се оказаха верни-мачът завърши 1-1.Мачът няма да се запомни с нищо,само може да отбележим че един автобус с привърженици на гостите пристигна в 82-та минута.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
BELIEVE

Мнениеот BELIEVE » 23 окт 2010 22:12

хихи и това е верно!тъкмо щяха да дойдат за гола на зоран!той пък вместо да скъса мрежата от 3 метра тръгна да лъже!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 23 окт 2010 22:30

Какъв беше този мач
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 23 окт 2010 22:41

този драги коцев защо не играе в локото мен ме кефеше този а не съм го чувал напоследък и защо феновете на локото са влезнали чак в 80 мин
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 24 окт 2010 00:31

kishe написа:този драги коцев защо не играе в локото мен ме кефеше този а не съм го чувал напоследък и защо феновете на локото са влезнали чак в 80 мин

При Бонев играеше редовно , а сега защо не играе не знам.А това защо 50 човека влязоха в 80-тата минута просто трябваше да сменят 3 рейса :geek: :geek: :geek: 2 се развалиха по пътя и 3ти ги докара :shock: :shock: :shock: :shock:
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Върни се в “Пирин”