Пирин - Локо Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пирин - Локо Пд
Фен съм на Пирин!Играха прилично!Само че не знам Лаптопа какво ги учи при статични положения как да застават какво да прават!Едно центриране при ъглов или фал не можахме да вземем!И неминуемото се случи!Трябва сериозно да се поработи в тази насока!Иначе очаквах повече от Локо но бяха готови да паднат!
Re: Пирин - Локо Пд
Този проблем за съжаление е още от миналата година
Пирин загубиха доста точки от центрирания в последните минути..

Слуховете които се носеха из града още от сряда се оказаха верни-мачът завърши 1-1.Мачът няма да се запомни с нищо,само може да отбележим че един автобус с привърженици на гостите пристигна в 82-та минута.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
хихи и това е верно!тъкмо щяха да дойдат за гола на зоран!той пък вместо да скъса мрежата от 3 метра тръгна да лъже!
Какъв беше този мач
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
този драги коцев защо не играе в локото мен ме кефеше този а не съм го чувал напоследък и защо феновете на локото са влезнали чак в 80 мин
селски вземи си скункса не се сърди
kishe написа:този драги коцев защо не играе в локото мен ме кефеше този а не съм го чувал напоследък и защо феновете на локото са влезнали чак в 80 мин
При Бонев играеше редовно , а сега защо не играе не знам.А това защо 50 човека влязоха в 80-тата минута просто трябваше да сменят 3 рейса

По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив