ЧРД на "СЪР" Стефан Грозданов !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

ЧРД на "СЪР" Стефан Грозданов !!!

Мнениеот marmi52 » 13 мар 2010 18:28

Днес треньорът на "Пирин" Благоевград Стефан Грозданов има рожден ден ...
Навършва 64 години ! Да му е честит празника ! Да е жив и здрав ! ...

Изображение

Стефан Грозданов е роден през 1946 година.
В дългогодишната си треньорска кариера е бил треньор на "Левски", (както и в ДЮШ на "Левски"),"Спартак" Вн, "Септември" София,"Велбъжд" Кюстендил, "Хебър" Пазарджик, "Бдин" Видин, както и на "Омония" Никозия и "Локомотив" София.

След отличните резултати, които показа с "Локомотив" София в Европейските клубни турнири, сега Стефан Грозданов доказва своя висок професионализъм и с "Пирин" Благоевград.
Под вещото ръководство на СЪР Стефан Грозданов тази пролет "Пирин" са непобедими !
От три тежки мача :
гостуване на "Миньор" в Перник, мач с лидера "Литекс" на неутрален терен и гостуване на амбициозния отбор на "Славия" в София отборът на СЪР Стефан Грозданов взе цели 7 точки ! :shock:
Има ли кой в БФС да забележи най-после този изключително способен и можещ треньор ?!?

Изображение
Последна промяна от marmi52 на 14 мар 2010 07:13, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
анто маина

Re: ЧРД на "СЪР" Стефан Грозданов !!!

Мнениеот анто маина » 13 мар 2010 18:31

Да е жив и здрав и да ви класира в Европа.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 мар 2010 18:35

ЧРД Бай-Гроздане да илядиш :) Той е от малкото треньори у нас който си разбират от работата!!!!!!!!!!!Още един път жив и здрав :) :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 13 мар 2010 18:37

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ !!! Много успехи начело на Пирин,сигурен съм,че ще ги постигне !
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 13 мар 2010 18:43

Честит празник и от мен наистина си най-добрия треньор в България за момента.Просто тактически Пирин никога не са стояли толкова грамотно.Да си жив и здрав и да бъркаш винаги плановете на другите отбори без Левски де.....
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 мар 2010 18:45

Стига се възхвалявали някой след мачове по-малко от пръстите на едната ръка. Много мразя тази българска черта.
Утре ще падне толкова мача подред и веднага от "СЪР" ще стане на "Бай Гроздан".
Оставете човека да работи, нека свърши сезонът и тогава слагайте, каквито и да било определения.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 13 мар 2010 18:47

sslevski написа:Честит празник и от мен наистина си най-добрия треньор в България за момента.Просто тактически Пирин никога не са стояли толкова грамотно.Да си жив и здрав и да бъркаш винаги плановете на другите отбори без Левски де.....

[offtopic]И на Локо СФ. ;) МАЙ ЧЕ СТАНАХМЕ МНОГО НА ОПАШКАТА ХА ХА ХА[/offtopic]
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 мар 2010 19:04

ehh написа:Стига се възхвалявали някой след мачове по-малко от пръстите на едната ръка. Много мразя тази българска черта.
Утре ще падне толкова мача подред и веднага от "СЪР" ще стане на "Бай Гроздан".
Оставете човека да работи, нека свърши сезонът и тогава слагайте, каквито и да било определения.

:mrgreen:

Колега, винаги съм уважавал различното ти мнение. Искам обаче да обоснова моето.
Мнението ми за Стефан Грозданов не е само от трите силни мача на "Пирин" през пролетта ... Стефан Грозданов ми е правил отлично впечатление като много скромен, възпитан и улегнал човек, който не лети из облаците и не се изхвърля излишно, но в същото време си разбира от треньорския занаят ! Тези впечатления аз съм натрупал още от времето, когато беше треньор на родния ми "Спартак" Варна.
По-късно в "Локомотив" София Грозданов доказа, че е сред най-добрите в занаята като направи с "Локо" запомнящ се рейд в Европейските клубни турнири ....
Накрая виждам какво прави този човек и с "Пирин" ! Благовградчани разпродадоха 10-ина от най-добрите си футболисти напоследък като тези момчета заиграха все в добри отбори: ЦСКА,"Литекс", "Славия", "Миньор" Пк и т.н. , което е доказателство, че напусналите футболисти наистина са класни за нашите стандарти ....
Въпреки всичко обаче вижте къде се намира "Пирин" в класирането с едни никому неизвестни футболисти в редиците си .... :shock:
Тези момчета играят грамотно и се раздават по терена. Очевидно Стефан Грозданов знае не само как да ги подреди и каква тактика да им избере, а и как да ги мотивира ...
Нали постоянно призовавате да не плюем по всеки ?! Ето, аз не плюя, а хваля един скромен човек, който все остава извън светлините на прожекторите !
Не мога да кажа на бялото - черно :
Стефан Грозданов е най-добрият в момента в България :!:
Време е някой да го забележи, защото сега е в най-добрата за един треньор възраст .... Не е прекалено стар, но вече е достатъчно опитен и мъдър, знаещ и можещ ... 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 13 мар 2010 19:12

ЧРД на Бай Гроздан Великан

п.с.
Бай е повече от сър, първото е израз на уважение, второ титла в най-презряната империя
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 13 мар 2010 19:32

ЧРД,жив и здрав!

Върни се в “Пирин”