БФС отново угоди на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metal1111

БФС отново угоди на Литекс

Мнениеот metal1111 » 02 мар 2010 14:55

Бфс отново не полегна ами направо залегна , пред искането на Литекс да преместят мача с Пирин за неделя ,вместо предвиденото да се играе в събота , а причината е за тази промяна е направо смешна, а именно повикването на И. Попов за контролата с Полша. Не знам това дали не е някакава шега от Бфс но това направо е комично. Но обаче едно е ясно Литекс никога не може да победи отбора на Пирин та дори и на неутралният терен в град Кюстендил.
OFK PIRIN

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: БФС отново угоди на Литекс

Мнениеот turbogena » 02 мар 2010 15:04

Ако това е причината наистина е смешно ,не може заради един играч да се сменя дата на мач :shock:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 мар 2010 15:16

Голяма простотия.Голям смях.
Само Черно море.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 02 мар 2010 15:22

:mrgreen:

Смях - несмях, това е положението ! Това е първенството на Гриша Ганчев ! Догодина може да е на Батков, Титаните,ТИМ, Гигов или Венци Стефанов, но това сега е на Гришата и всичко ще става по негова воля ! 8-)
Нали знаете - който плаща, той поръчва музиката ! :lol:
А, аз не съм убеден, че "Литекс" не може да бие "Пирин" ! Дори си мисля, че ще го направи и затова се чудя дали да ходя до Кюстендил ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 мар 2010 15:31

marmi52 написа::mrgreen:

Смях - несмях, това е положението ! Това е първенството на Гриша Ганчев ! Догодина може да е на Батков, Титаните,ТИМ, Гигов или Венци Стефанов, но това сега е на Гришата и всичко ще става по негова воля ! 8-)
А, аз не съм убеден, че "Литекс" не може да бие "Пирин" ! Дори си мисля, че ще го направи и затова се чудя дали да ходя до Кюстендил ... ;)

Защо да не идеш?Кой очаквае Берое да бие Литекс?Или казваш,че Пирин си взеха трите точки от Миньор и сега,ще ги дадат на Литекс. :lol: Тогава наистина ще паднат и си стой в къщи. :lol:
Само Черно море.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 02 мар 2010 15:35

garfild8 написа:
marmi52 написа::mrgreen:

Защо да не идеш?Кой очаквае Берое да бие Литекс?Или казваш,че Пирин си взеха трите точки от Миньор и сега,ще ги дадат на Литекс. :lol: Тогава наистина ще паднат и си стой в къщи. :lol:

И от Миньор и в Ловеч взеха в началото, когато нямаше голамо значение за Литекс и затова може и да е прав човека дето казва, че мисли така.

to6ko_toki4a
Контакти:

Мнениеот to6ko_toki4a » 02 мар 2010 15:38

не БФС, а РИНГ БГ е поискала смяната на мача, заради отсъствието на Ботев, трябва да си запълнят програмата. Стига сте пускали клюки, а то се вижда, че за момент Литекс са най-добри

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 02 мар 2010 15:53

to6ko_toki4a написа:Стига сте пускали клюки, а то се вижда, че за момент Литекс са най-добри

Това последното Ви пророчество е най-вярно за екипа на Litex Гришаганчево
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2010 15:57

А какво точно комично виждате в преместването на един мач с ден? От един играч ли според вас зависи представянето на Литекс?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 мар 2010 15:58

Така, така. Това е само началото.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Пирин”