Дани Пеев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Дани Пеев
Мислите ли, че има място в националния отбор и не е ли по -добър от Коста Янев и Георги Сърмов? През последната година е в една много добра форма и май само, защото не е нито от червени, нито от сини, нито от оранжеви не получава повиквателна за националния.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Дани Пеев
Дани Пеев не е дефанзивен халф като Коста Янев и Сърмов.Той може да играе зад нападателя.А там мястото е запазено за Валери Божинов.И няма какво да се лъжем.От Пирин в националният.трудно да не кажа невъзможно.
ЕМИЛ написа:Дани Пеев не е дефанзивен халф като Коста Янев и Сърмов.Той може да играе зад нападателя.А там мястото е запазено за Валери Божинов.И няма какво да се лъжем.От Пирин в националният.трудно да не кажа невъзможно.
Обаче, ако зимата премине в ЦСКА или ПФК Левски веднага ще го повикат, което е супер отвратителна практика
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Страхотен е! Дано някой от наще шефове се сети, че мястото му е в Левски!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
.А там мястото е запазено за Валери Божинов.И няма какво да се лъжем.От Пирин в националният.трудно да не кажа невъзможно.
ако поне веднъж беше отишъл да играеш на стадиона щеше да знаеш че такава позиция зад нападателя няма емиле,дани пеев наистина е халф исъщо така според това къде играе отбора на пирин той играе по дефанзивно или по офанзивно,такива футболисти искаше пиратко щото нашата сърма не може да даде пас на повече от 2метра.А това за пирин и зад нападателя къде го видя при положения че пирин играе 4-4-2 просто се чудя.
ако поне веднъж беше отишъл да играеш на стадиона щеше да знаеш че такава позиция зад нападателя няма емиле,дани пеев наистина е халф исъщо така според това къде играе отбора на пирин той играе по дефанзивно или по офанзивно,такива футболисти искаше пиратко щото нашата сърма не може да даде пас на повече от 2метра.А това за пирин и зад нападателя къде го видя при положения че пирин играе 4-4-2 просто се чудя.
LEVSKI_FOREVER
При положение ,че средната линия играе в система 4-4-2 ромб каква е позицията на изнесеният напред халф?Добре ще го нарека по друг начин-плеймейкър.И Дани Пеев е точно такъв във Пирин.Те не играят 4-4-2 ,а 4-4-1-1.И той играе зад единственият им нападател.
- originalni.be
- Контакти:
- LoveAndPeace
- Контакти:
Ех колко ужасна практика след като играч отиде в Левски , ЦСКА , Литекс , Локо да става национал , а преди това не.
В тези отбори ще има възможноста да играе с поне още 1-2-3ма национални играчи и да се сработи с тях.
В момента нито Пеев е за националния , нито Янев , нито Сърмов , но ако Пеев отиде в ЦСКА или Левски и направи добра двойка с един от двамата , то би трябвало да станат национали.
За 2 или 3 дни на лагер имената няма да могат да си запомнят , камо ли някаква игра да вържат.
В тези отбори ще има възможноста да играе с поне още 1-2-3ма национални играчи и да се сработи с тях.
В момента нито Пеев е за националния , нито Янев , нито Сърмов , но ако Пеев отиде в ЦСКА или Левски и направи добра двойка с един от двамата , то би трябвало да станат национали.
За 2 или 3 дни на лагер имената няма да могат да си запомнят , камо ли някаква игра да вържат.
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот ЕМИЛ на 31 Окт 2009 07:37
При положение ,че средната линия играе в система 4-4-2 ромб каква е позицията на изнесеният напред халф?Добре ще го нарека по друг начин-плеймейкър.И Дани Пеев е точно такъв във Пирин.Те не играят 4-4-2 ,а 4-4-1-1.И той играе зад единственият им нападател.
сега не ми се искаше да разглеждам пирин,мисълта ми бе насочена другаде.пирин вчера игра с двама нападатели кондев и дани младенов ти може би не си гледал мача,карай нищо не си испуснал.мисълта ми че дани играе еднакво добре икато офанзивен и дефанзивен,а за преливането което ми говориш 4-4-1-1си е нещо нормално,само дето таково чудо зад нападателя няма,това е епитет на мъри.но няма проблем явно някои не можем да се оттървем от него.
* Отговори с цитат
Ново мнениеот ЕМИЛ на 31 Окт 2009 07:37
сега не ми се искаше да разглеждам пирин,мисълта ми бе насочена другаде.пирин вчера игра с двама нападатели кондев и дани младенов ти може би не си гледал мача,карай нищо не си испуснал.мисълта ми че дани играе еднакво добре икато офанзивен и дефанзивен,а за преливането което ми говориш 4-4-1-1си е нещо нормално,само дето таково чудо зад нападателя няма,това е епитет на мъри.но няма проблем явно някои не можем да се оттървем от него.
LEVSKI_FOREVER
Кой ще го викне Дани Пеев,в нац.тим?Баба ми или оня с правилния футбол и точните отбори?Няма да му дадат шанс,ако не отиде в София или Литекс.Той само от там взема национали Синоптика.
Само Черно море.