Около милион е бюджетът на ОФК "Пирин" за 2015, дадоха старт на зимната подготовка
http://www.struma.com/sport/okolo-milio ... oha_67531/
Ле ле , как с толкова много пари сме 3 във Б група не знам , та половината отбори от А не разполагат с такъв бюджет
Около милион е бюджетът на ОФК "Пирин" за 2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Около милион е бюджетът на ОФК "Пирин" за 2015
ако сметнем и парите през есенният дял от първенството които бяха някъде в рамките на около 500000 лева се очертава доста скъпо 3 място , но не мисля , че ще имаме проблеми с промоцията.
OFK PIRIN
metal1111 написа:ако сметнем и парите през есенният дял от първенството които бяха някъде в рамките на около 500000 лева се очертава доста скъпо 3 място , но не мисля , че ще имаме проблеми с промоцията.
Има си хас с тази пара да не влезем в А група , това ще е невероятен провал
metal1111 написа:ако сметнем и парите през есенният дял от първенството които бяха някъде в рамките на около 500000 лева се очертава доста скъпо 3 място , но не мисля , че ще имаме проблеми с промоцията.
направи си сметка , някъде бях, чел, че отбор от 2 испанска влезе в премиера с много малък бюджет някъде около 1500000 евро
ofk pirin написа:Около милион е бюджетът на ОФК "Пирин" за 2015, дадоха старт на зимната подготовка
Ле ле , как с толкова много пари сме 3 във Б група не знам , та половината отбори от А не разполагат с такъв бюджет
Миналата година влизането от В група във Б група ви струваше 750 000 лева.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
727150 написа:ofk pirin написа:Около милион е бюджетът на ОФК "Пирин" за 2015, дадоха старт на зимната подготовка
Миналата година влизането от В група във Б група ви струваше 750 000 лева.
не е лъжа , хубавите работи все пак стават с пари
- obi4am_pirin
- Контакти:
Ще имаме големи проблеми...някой отбори в А група може да не са с такъв бюджет,но Монтана и Локо ГО ще са с не по-малко и ще е здрава битка!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

В момента държавата е ощетена и завлечена с колосални суми от два футболни отбора с име Пирин Благоевград .ПФК Пирин Благоевград с последен президент Методи Калъмбов има задължения от порядъка на 1 400 000 лева без лихвите .ПФК" Пирин Благоевград" Благоевград с последен президент Емил Наков дължи суми от порядъка на 700 000-800 000 лева без лихвите .Никой обаче не го е еня за държавата , регистрираха нов Пирин , клонираха го с Перун Кресна и сега най-нагло обявяват , че държавата ще похарчи 750 000 лева на данъкоплатците за да може новото менте да влезне в А група.Това е футболът по времето на управлението на Боби - фалшива коса , фалшив футбол.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Източват се пари, когато и ние завършихме на трето място в Б група преди близо 5 години, имахме също уж бюджет от 1 милион. Всичко беше източено и накрая нямахме пари за автобус дори. Срамна работа. Разпитайте ръководителите за отчет, колко пари за какво са похарчени ... да не излезе, че екипировката ви струва 50 000 лева и други подобно аномалии.
http://www.fcdunav.eu - Леговище на драконите
Амитой само за заплати няма да стигне 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !