Светослав Дяков: Пирин винаги ми е бил на сърце !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Светослав Дяков: Пирин винаги ми е бил на сърце !

Мнениеот FC Pirin - Real » 16 яну 2014 23:56

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше един от най-търсените за снимка от малчуганите в Благоевград.

Юношата на Пирин бе „нападнат” от десетки деца на стадион „Христо Ботев” в Благоевград след края на проверката Пирин – Лудогорец (1:5).

„ За мен е доста престижно да съм в тройката на най-добрите футболисти в България. Аз съм страшно горд, че съм тръгнал от Благоевград. Това е най-добрата школа в България и никога не съм го крил. Пирин винаги ми е бил на сърце. Винаги с голямо желание идвам на стадиона. Дори, когато играя срещу Пирин ми е малко странно, но все пак съм професионалист, плащат ми за тази работа и трябва да си изпълнявам задълженията”, заяви бившият капитан на „орлетата”.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Светослав Дяков: Пирин винаги ми е бил на сърце !

Мнениеот olympic teteven » 17 яну 2014 00:23

FC Pirin - Real написа:Аз съм страшно горд, че съм тръгнал от Благоевград. Това е най-добрата школа в България

Вашата школа е най-добрата естествено! И това се е доказало с годините. А не разни други "перални" на мутренски пари на около 60 км североизточно от нас... :|

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 яну 2014 00:26

Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 17 яну 2014 00:31

sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.

Хайде да не припомняме ФАКТИ, че ако не се бяхте обединили с нас през 1999-та и вие щяхте да сте в същите групи... :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 яну 2014 00:33

olympic teteven написа:
sandi74 написа:Eй такива отборчета гниещи в селските групи най-ги тача.Там им е мястото.Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него.

Хайде да не припомняме ФАКТИ, че ако не се бяхте обединили с нас през 1999-та и вие щяхте да сте в същите групи... :mrgreen:

Съединението приятелю и обединението правят силата.Факт. :mrgreen: ;)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 17 яну 2014 02:20

Факт след факт, mate. Това , че изкарват някакви си там таланти-резерви , не значи че са голям отбор. Бербатов ала-бала ... с това се хвалят. То , ако бяха голям отбор , нямаше да си разпродават уж добрите таланти. Щяха да си ги държат и да играят "Б" група с тях. Едва ли тези дебилчета щеха да класират отбора в "А" група.

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 17 яну 2014 02:46

James Beattie написа:

Факт след факт, mate. Това , че изкарват някакви си там таланти-резерви .....

Бербатов , Манолев , Иван Иванов , Бодуров , Иван Цветков , Петър Занев , Светослав Дяков , Христо Златински , Делев , Антон Карачанаков , Боби и Ради Цоневи , Илиян Мицански ....
Последна промяна от FC Pirin - Real на 17 яну 2014 02:57, променено общо 1 път.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 17 яну 2014 02:53

FC Pirin - Real написа:
James Beattie написа:

Бербатов , Манолев , Иван Иванов , Бодуров , Иван Цветков , Петър Занев , Светослав Дяков , Христо Златински

Именно пич :) Точно тези са резервите, произлечли от Перун.

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 17 яну 2014 02:58

James Beattie написа:
FC Pirin - Real написа:
James Beattie написа:

Бербатов , Манолев , Иван Иванов , Бодуров , Иван Цветков , Петър Занев , Светослав Дяков , Христо Златински

Именно пич :) Точно тези са резервите, произлечли от Перун.

Резервите са гръбнака на националния ни отбор ?

Върни се в “Пирин”