Пирин Разлог - ОФК Пирин 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Пирин Разлог - ОФК Пирин 1:0

Мнениеот FC Pirin - Real » 25 юли 2013 09:31

Изображение

Пирин загуби в третата си контрола от подготовката

ОФК „Пирин” загуби третата си контрола, гостуване на едноименния тим от Разлог, с минималното 1:0. Двата тима играха изключително равностойно, но едно недоглеждане в отбраната на „орлетата” доведе до крайното поражение.
Първите 45 минута бяха леко скучни, като за пиринци Благов имаше реална възможност да отбележи гол в 15-та минута, но стреля покрай вратаря на домакините. От своя страна домакините почти не затрудниха благоевградчани, като една на два пъти стигаха до полуположения пред вратата на Бахтарлиев. В края на първата част за малко да се стигне до сериозна саморазправа между противниците, но всичко утихна бързо.
Втората част не се различаваше особено от първата, като едно недоразумение между двойката централни защитници на Пирин доведе до попадение за домакините, дело на Душан Делянин. Гостите се опитаха да изравнят резултата, но не стигнаха до особено сериозни положения, освен няколко центрирания към игралия и в този мач Владислав Златинов, както и един не особено опасен удар на Методи Костов. Следващата контрола за Пирин е гостуване на Септември в Симитли тази събота от 10:00.
Състава на орлетата в днешната среща бе:
Бахтарлиев, Спириев, Георгиев, Бачев, Стоев, Попев, Благоев, Туджаров, Благов, Хаджииванов, Николов. След почивката в игра се появиха Сандев, Златинов, Костов, Кацимерски, Балтов, Славков, Стоицов, Васев, Креболиев и Ибраим.

Потребителски аватар
metal1111

Re: Пирин Разлог - ОФК Пирин 1:0

Мнениеот metal1111 » 25 юли 2013 10:14

не знам как я мисли Самоковлийски, ама щом падаме от Разлог не е добре, как ще гоним промоция в Б група хич не ми става ясно
OFK PIRIN

ofk pirin
Контакти:

Мнениеот ofk pirin » 25 юли 2013 10:20

към футболистите и треньорите на на Пирин; стига спрете да ни излагате не ве ли е срам , не стига , че играем в В група ами и падаме от села и паланки за който до преди една година не бях чувал

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2013 10:35

Нищо лошо няма отбор от по-горна дивизия да победи минимално отбор от по-долна дивизия. Това, че ви удря на някаква регионална "чест" не значи, че трябва да обиждате. Успех в борбата за промоция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 25 юли 2013 10:38

ofk pirin написа:към футболистите и треньорите на на Пирин; стига спрете да ни излагате не ве ли е срам , не стига , че играем в В група ами и падаме от села и паланки за който до преди една година не бях чувал

след Левски койте се поизложиха в Европа, ние правим сериозна кокнкуренция във вътрешното първенство
OFK PIRIN

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 25 юли 2013 10:50

миналият сезон загуби от
Перун Кресна
Ботев Ихтиман
Витоша Диканя
Места Джостово
класика от Оборище с 3-0
безброй равенства
екзотични красиви места в България
Само за справка преди това когато играехме в А група в последните 10 мача с ЦСКА имахме 1 загуба от тех в шапионската им година когато треньор бе Стойчо
OFK PIRIN

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 25 юли 2013 11:00

metal1111 написа:
Само за справка преди това когато играехме в А група .....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OxHT2oK-ReA[/youtube] , [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-f1DKQwtxI8[/youtube] ,[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-9qmxWXtNbc[/youtube]

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 25 юли 2013 13:24

Толкова слаб Пирин Благоевград не съм виждал от доста отдавна може би защото не ги гледам редовно ( а това е така защото са в Аматьоркия футбол ).
Колкото и стари кучета да събирате май и тая година ще си останете само с мечтата за професионален футбол. Вчера на мача много слабо играха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 25 юли 2013 14:51

То па едни аматьори в Пирин Бл. здраве му кажи, Влади Златинов ли е аматьор или Юли Попев?Просто БФС се прави на заспала баба, вместо да направи В-групите полупрофесионални каквито всъщност са.

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 25 юли 2013 18:21

Съвсем логичен резултат.Все пак Разлог са една дивизия по нагоре, нормално е да бият аматьорския Пирин 8-)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Върни се в “Пирин”