Бившият международен съдия Ангел Ангелов, който през зимата бе изваден и от нарядите за „А” група ще свири мача от 22-ия кръг в Югозападната „В” група между Оборище (Панагюрище) и Пирин (Благоевград), който играе с лиценза на Перун (Кресна). Това реши Съдийската комисия към столичния Зонален съвет.
Напеченият мач е утре от 15.00 часа в Панагюрище. Любопитно е, че Ангел Ангелов ръководи и срещата между двата отбора от есенния дял на първенството в Кресна, преди Перун да си даде лиценза на Пирин. Тогава мачът завърши с победа 2:1 за домакините. Два гола вкара Владислав Шумантов, който сега играе в Пирин (Разлог). За Оборище почетното попадение тогава вкара голмайстора на отбора Съни Икиде.
Оборище са четвърти в класирането, но и имат мач по-малко, тъй като срещата със Струмска слава (Радомир) бе отложена. При победа над Пирин и си взема мача в Радомир, тимът от Панагюрище ще измести Рилски спортист от третото място.
Отборът на Оборище е вторият най-резултатен отбор в Югозападната „В” група с 45 гола. С повече отбелязани попадения е водачът в класирането Пирин (Разлог) -49.
Пирин в момента е на второ място в класирането след като в предишния кръг пропусна да се изравни по точки с водача завършвайки 1:1 в Благоевград.
ПРОГНОЗА-0:2 за ОРЛЕТАТА
Оборище - ПИРИН FT 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- m.unaited forever
- Контакти:
Оборище - ПИРИН FT 0:0
Последна промяна от m.unaited forever на 14 мар 2012 17:02, променено общо 1 път.
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
- storm
- Контакти:
Re: Ангел Ангелов свири Оборище - ПИРИН
Много ми харесва ника ти.. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Навярно нещо тотаджийско ще има в мача щом ще го свири отхвърлен от "А" група.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- орчо войвода
- Контакти:
Есента отсъди несъществуващ фаул , след който домакините от Перун отбелязаха първия си гол .Явно пак ще изпълнява поръчка .
орчо войвода написа:Есента отсъди несъществуващ фаул , след който домакините от Перун отбелязаха първия си гол .Явно пак ще изпълнява поръчка .
ами ще изпълнява да! Притеснява ли ви ?? Пирин този мач го взима при всички положения!!!! Няма друг избор!!! От Благоевград потегля един автобус фенове + няколко коли!!! Green Eagles !!! Напред ОРЛЕТА!!!! Идваме да мачкаме!!!!!!
Залагам на "1" ! И поръчковия съдия и автобуса с фенове на орлетата не може да им помогне! Явно не сте били на мач в Панагюрище! Поздрави за темпераментната местна публика на стадион "Орчо войвода" от Трибуна Изток ! Предполагам че на стадиона ще има около 700 - 800 човека!!
ТОЙ НЕ УМИРА

pomiqrat написа:Навярно нещо тотаджийско ще има в мача щом ще го свири отхвърлен от "А" група.
Ем хората дадоха пари за лиценз, трябва да се играе в Б група догодина, със всякакви средства. И след като футболните ги нямат-то се видя миналата седмица-се почва със съдии. Аз очаквам и на нашия мач да има резачка, ако смеят де. По ми се вярва в гостуванията така да ни колят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- орчо войвода
- Контакти:
rhaegar написа:pomiqrat написа:Навярно нещо тотаджийско ще има в мача щом ще го свири отхвърлен от "А" група.
Ем хората дадоха пари за лиценз, трябва да се играе в Б група догодина, със всякакви средства. И след като футболните ги нямат-то се видя миналата седмица-се почва със съдии. Аз очаквам и на нашия мач да има резачка, ако смеят де. По ми се вярва в гостуванията така да ни колят.
Е, то и на децата е ясно какви 'ПРАВИЛНИ' съдии ще свирят на Пирин Разлог оттук нататък .
- m.unaited forever
- Контакти:
labrador2 написа:Залагам на "1" ! И поръчковия съдия и автобуса с фенове на орлетата не може да им помогне! Явно не сте били на мач в Панагюрище! Поздрави за темпераментната местна публика на стадион "Орчо войвода" от Трибуна Изток ! Предполагам че на стадиона ще има около 700 - 800 човека!!
Добре, че беше ти да ме разсмееш.

[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
- орчо войвода
- Контакти:
labrador2 написа:Залагам на "1" ! И поръчковия съдия и автобуса с фенове на орлетата не може да им помогне! Явно не сте били на мач в Панагюрище! Поздрави за темпераментната местна публика на стадион "Орчо войвода" от Трибуна Изток ! Предполагам че на стадиона ще има около 700 - 800 човека!!
Ако мачът беше в неделя , щеше да има повече от 1000 души на стадиона , за съжаление в работен ден през работно време - максимум 500 .