Таланти на Пирин поемат към Английската Висша Лига и Серия А

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Таланти на Пирин поемат към Английската Висша Лига и Серия А

Мнениеот пирин » 24 фев 2012 13:13

Талантливият вратар от школата на Пирин Филип Димитров заминава в края на месеца на проби в английския Блякбърн, който се състезава във Висшата Лига.

Димитров е набор ’95 и пази за Елитната група до 17 години на Пирин. Мениджър на Филип Димитров е Димитър Божкилов от Благоевград, който наскоро получи лиценз за агент на футболисти.

Доскоро младият вратар на „орлетата” бе викан и в юношеския национален отбор на България до 17 години от селекционера Александър Димитров. Той обаче не попадна в сметките за двата мача на младите „лъвчета” с Испания, които се играха в Благоевград.

Александър Димитров каза, че Филип Димитров не отпаднал напълно от неговите планове и в момента е в разширения състав, докато друг национал от школата на Пирин-Смаил Креболиев го е разочаровал напълно.

Мениджърът на Димитър Бербатов – Емил Данчев пък е уредил на друг юноша на Пирин Денис Цолев, който от лятото играе в Славия, един месец да тренира в школата на италианския Парма. Цолев заминава за „Ботуша” през месец април.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Таланти на Пирин поемат към Английската Висша Лига и Серия А

Мнениеот Messinho » 24 фев 2012 13:18

Нека, България ражда таланти, дано да се развият момчетата.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 фев 2012 14:02

Много сериозно впечатление ми направиха нашите лъвчета до 17 год. срещу Испания.Може би пък дългогодишните инвестиции в школите на Литекс,Пирин,Нафтекс/Черноморец,Левски и т.н да донесат нещо положително в нашият футбол.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 24 фев 2012 14:16

dunavfc написа:Много сериозно впечатление ми направиха нашите лъвчета до 17 год. срещу Испания.Може би пък дългогодишните инвестиции в школите на Литекс,Пирин,Нафтекс/Черноморец,Левски и т.н да донесат нещо положително в нашият футбол.

Вчера само резултатът беше добър за нас , играта ,особено в нападение не ми хареса .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 фев 2012 16:23

пирин написа:
dunavfc написа:Много сериозно впечатление ми направиха нашите лъвчета до 17 год. срещу Испания.Може би пък дългогодишните инвестиции в школите на Литекс,Пирин,Нафтекс/Черноморец,Левски и т.н да донесат нещо положително в нашият футбол.

Вчера само резултатът беше добър за нас , играта ,особено в нападение не ми хареса .

Гледах репортаж и от двата мача.И двата мача има странна логика,първият играхме повече от прилично,а загубихме,докато вторият бяхме доста под нивото на съперника,но пък спечелихме точка ( образно казано ).Да не забравяме,че играем срещу испански младежки национали,може би най-добрите гарнитури през последните години.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 фев 2012 17:11

Първия мач играхме добре само първото полувреме!Лично гледах мача!Второто полувреме не можахме да отлепим и е цяло чудо че ни вкараха само един!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 24 фев 2012 22:40

бях на мача - Дрянов от Бургас е най-добрият. Жалко, че играе с такива тупани

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 09 мар 2012 15:38

браво момчета!!!! Ама според мен феновете на ЦСКА ще кажат че и тези момчета са техни юноши както Бербатов,Костов,Карачанаков.... !!

Върни се в “Пирин”