ОФК „Пирин” - „Септември” 1:1 (2кр.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Re: ОФК „Пирин” - „Септември” (2кр.)

Мнениеот windy26 » 21 авг 2013 16:46

angelos1982 написа:
windy26 написа:
stoyankd написа:Тези два отбора нямат ли общи корени? Нямаше ли сливане през 2003г?

Точно със Септември Симитли нямат нищо общо,объркал си се,давай втори опит ;)

ето го втория опит(първи за мен),сегашнияTперун благоевград,наследник на пирин бл се обедини преди доста години с македонска слава симитли,а истинският пирин бл в момента го гледат 50 кравари в банско

Явно търсиш провокация,първо кажи ти от къде си и от кои си,че така анонимно не ми се занимава.Не беше ли ти единият от двамата фена на Гоцето във форума ?

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 21 авг 2013 16:56

Колеги, някой знае ли защо отбора на Симитли в Благоевград му казват ЯМКС? :roll: Какво точно означава ЯМКС? :roll:

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 21 авг 2013 17:07

Веселинов написа:Колеги, някой знае ли защо отбора на Симитли в Благоевград му казват ЯМКС? :roll: Какво точно означава ЯМКС? :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Стара тайна е ;)

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 21 авг 2013 17:41

Веселинов написа:Колеги, някой знае ли защо отбора на Симитли в Благоевград му казват ЯМКС? :roll: Какво точно означава ЯМКС? :roll:

Яж ми к*** СИМИТЛИ 8-)
Офтопик:

Офтопик:

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 21 авг 2013 17:43

windy26 написа:
angelos1982 написа:
windy26 написа:
stoyankd написа:Тези два отбора нямат ли общи корени? Нямаше ли сливане през 2003г?

ето го втория опит(първи за мен),сегашнияTперун благоевград,наследник на пирин бл се обедини преди доста години с македонска слава симитли,а истинският пирин бл в момента го гледат 50 кравари в банско

Явно търсиш провокация,първо кажи ти от къде си и от кои си,че така анонимно не ми се занимава.Не беше ли ти единият от двамата фена на Гоцето във форума ?

като гледам ти личната карта си си преснимал тук и всички знаят кои си,аз че съм от гоцето,да от гоцето съм,а я кажи сега измислици ли пиша по-горе или факти,май истината боли.......п.п:винаги съм подкрепял по големия брат от блгр,ама откакто ние сме в А група не сте спрели да плюете,затова дано скоро да не излезнете от долна диканя и радомир...едно време и в гоце делчев играхте като бяхте наказани и 3-4000 хил зрители викаха за вас,ама ето че не сте заслужавали,правете си изводи....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 21 авг 2013 17:43

FC Pirin - Real написа:ВЪВ ЧИТАЛИЩЕТО В КРЕСНА
ПЕСНА ДНЕС ЩЕ ПЕВА ВЕСНА!
ЗА БИЛЕТИ ОТ ЗАРАНА
СЕ СЪБРА ТЪЛПА ГОЛЯМА
ВЕСНА, ФОЛК ФУРИЯ-ЗВЯР
ВЕНКО СТАНАЛ Й PR
И НАПРАВИЛ Й ТУРНЕ
В КРЕСНЕНСКОТО ДЕФИЛЕ!
ВЕСНА ПЕСЕН СЪЧИНИ-
ХИМН НА СЕЛО СИМИТЛИ:
“РОБИНЯ СЪМ ГРЕШНА
ВОЛИМ ТЕБЕ КРЕСНА,
ФЕНКА ВАША БЕСНА
ИМЕ МИ Е ВЕСНА!”
СИМИТЛИ СЕ РАДВА МНОГО
СПРЕТВА БЪРЖЕ СРЪПСКО ПОГО
ФЪРЧАТ ГАЩИ, СУТИЕНИ
ГРЯТ СЕЛЯНИ ЗАСМЕНИ
ВЕСНА КАТ ЗВЕЗДИЦА БЛЕСНА
КЛАНЯ Й СЕ ЦЕЛА КРЕСНА
СЕЛСКИТЕ СЪРЦА ПЛЕНИ-
ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ !!!

Човек от селото може да избяга,но селото от човека не!Нищо чудно ,че никой не изпитва симпатии към отбора ви :mrgreen:

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 21 авг 2013 18:00

angelos1982 написа:
windy26 написа:
angelos1982 написа:
windy26 написа:

като гледам ти личната карта си си преснимал тук и всички знаят кои си,аз че съм от гоцето,да от гоцето съм,а я кажи сега измислици ли пиша по-горе или факти,май истината боли.......п.п:винаги съм подкрепял по големия брат от блгр,ама откакто ние сме в А група не сте спрели да плюете,затова дано скоро да не излезнете от долна диканя и радомир...едно време и в гоце делчев играхте като бяхте наказани и 3-4000 хил зрители викаха за вас,ама ето че не сте заслужавали,правете си изводи....

Определено ме бъркаш с някой друг,аз в тоя форум нито веднъж не съм казал нещо против Гоцето,Марек или Миньор,защото ги уважавам като съперници.Даже ако си отвориш форума,ще видиш ,че съм единствения от Блг.,който пожелава успех на Гоцето,но явно няма кой да провери,а е по-лесно да се влезе и да се заяжда.Посочи черно на бяло къде съм плювам по твоя отбор :?: Влизаш тук и разправяш за Перун Благоевград и краварите от Банско - кой е хейтърът,кой плюе :?: май си ти

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 21 авг 2013 18:03

Изображение

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 21 авг 2013 18:08

windy26 написа:
angelos1982 написа:
windy26 написа:
angelos1982 написа:
windy26 написа:

Определено ме бъркаш с някой друг,аз в тоя форум нито веднъж не съм казал нещо против Гоцето,Марек или Миньор,защото ги уважавам като съперници.Даже ако си отвориш форума,ще видиш ,че съм единствения от Блг.,който пожелава успех на Гоцето,но явно няма кой да провери,а е по-лесно да се влезе и да се заяжда.Посочи черно на бяло къде съм плювам по твоя отбор :?: Влизаш тук и разправяш за Перун Благоевград и краварите от Банско - кой е хейтърът,кой плюе :?: май си ти

не казвам че си ти точно,говоря за мнозинството от блгр
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 21 авг 2013 18:18

не казвам че си ти точно,говоря за мнозинството от блгр[/quote]
Аха и затова избра на мен да си изкараш злобата,ясно.Викаш боли от истината ? Ами да ,Пирин се обединява с други отбори,взима лицензи,така е.Въпросът е как имате очи точно вие от Гоцето да говорите за истина и честност :?:За какво сте в Агр ? Цяла България вижда,че правите лудото тото и даже БФС ви предупреди да не уреждате мачове,вие ли сте честните и непорочните :?: Я кажи кой като отиде мин година в Гърция на предсезонен лагер направи 3 поредни загуби по 5:0,случайно ли е? УЕФА ви разследва от 2 години за черно тото,нали знаеш? Всички мачове на Гоцето са извадени от тиражите на Еврото и Бет 365 от 2 години ,защо, кажи :?: Боли ли истината ?

Върни се в “Пирин”