FC Pirin - Real написа:Има ли друг отбор в България в който да няма чужденци освен Пирин ? Въпроса ми е съвсем сериозен !
Има,разбира се.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
FC Pirin - Real написа:Има ли друг отбор в България в който да няма чужденци освен Пирин ? Въпроса ми е съвсем сериозен !
MQplaya написа:FC Pirin - Real написа:Има ли друг отбор в България в който да няма чужденци освен Пирин ? Въпроса ми е съвсем сериозен !
Има,разбира се.
Капитанът на Пирин Благоевград Владислав Златинов напусна „орлетата“ часове след като изведе отбора срещу Локомотив Пловдив и дори вкара гол в мача. Златинов си е тръгнал от лагера на отбора в Банско.
chiphead написа:а това - що?Капитанът на Пирин Благоевград Владислав Златинов напусна „орлетата“ часове след като изведе отбора срещу Локомотив Пловдив и дори вкара гол в мача. Златинов си е тръгнал от лагера на отбора в Банско.
kiririki1 написа:FC Pirin - Real написа:Има ли друг отбор в България в който да няма чужденци освен Пирин ? Въпроса ми е съвсем сериозен !
Със сигурност няма друг отбор , в който всички футбописти до са продукт на собствената школа![]()
![]()
![]()
727150 написа:stefani написа:Локомотив Пловдив фаворит за 10 място
Двата пловдивски отбора ще спорят за почетното десето място.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта