ЧРД на "СЪР" Стефан Грозданов !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЧРД на "СЪР" Стефан Грозданов !!!
ЧРД на най-успелият в последните години треньор. 

Re: ЧРД на "СЪР" Стефан Грозданов !!!
slavia_forever написа:Честит рожден ден и от мен! Да е жив, здрав и да има много успехи на треньорския пост!
[offtopic]П.С. Марми, поне в тази тема, можеше да ни спестиш коментари за мача с Пирин и квалификации в стил "сър". Уж си с "бяло сърце", а чета подобни редове. Не ме разбирай погрешно, имаш много хубави мнения зад които и аз стоя, но имаш няколко теми за Грозданов и за Пирин, които ме озадачават. Специално пък за днес лично аз мисля, че много добре почнахме мача. Борихме се въпреки съдийските аванти. Дори и с човек по-малко, не спирахме да играем нападателно и да търсим победата. Не отричам, че бяхме далеч от добрата игра, но явно такова ни е състоянието в момента. Чак пък да е под съмнение, че са ни надиграли, или че Грозданов ни бил надхитрил, при положение, че и играта на Пирин беше под всякаква критика, аз не мога да го приема, като някакво епохално треньорско постижение.[/offtopic]

Приемам забележката и се поправям ! Махнах от темата мнението си за днешния мач и добавих биографични данни за Стефан Грозданов, което наистина е по-редно при такава тема ...
Що се отнася до симпатиите ми към "Пирин" Благоевград - аз не ги крия. Славист съм си и такъв ще си остана до края на живота, но в момента нямам възможност да гледам на живо мачовете на "СЛАВИЯ", а имам такава да гледам тези на "Пирин". Преди повече от две години отидох за пръв път на мач на орлетата и оттогава им симпатизирам заради борбения дух и себераздаване по терена. Не пропускам техен домакински мач.
Абсолютно съм съгласен с теб, че днес "Пирин" не показаха нищо особено като игра, но е трудно един провинциален отбор да направи три силни мача последователно.
За "СЛАВИЯ" просто не ми се говори .... Очаквах много повече тази пролет от тях .... Разочарован съм ! Но си оставам славист до гроб ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]