Сър Стефан Грозданов и полета на Орлетата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Опасен чар
Контакти:

Re: Сър Стефан Грозданов и полета на Орлетата

Мнениеот Опасен чар » 09 мар 2010 11:42

marmi52 написа:При Шенсой обаче приказките са малко повече ... ;) :lol:
Има много омайване, докато при Грозданов е точно обратното !
За разлика от косоваря, Грозданов не говори много излишни работи, но работи качествено.
Факт е, че Шенсой загуби катастрофално финала за Купата от "Литекс" с 0:3 , а Грозданов ги размаза онзи ден в Кюстендил с 4:1 !
При това миналата година "Пирин" имаше къде-къде по-класни футболисти ....
С Шенсой "Пирин" паднаха есента в Симитли от "Миньор" с 0:1, а сега със Стефан Грозданов биха и то в Перник с 1:0 !
Просто фактите говорят в полза на българския треньор !

Не е важно дали говорят или не говорят, а как си вършат работата. Шенсой е по-емоционален и понекога минава границата, като във финала за купата, но в това е и неговата сила - да надъхва играчите си чрез своя темперамент.
Не може да се сравняват мач с мач, финал за купата е нещо съвсем различно и там напрежението беше водещо за Пирин. Но при Шенсой Пирин победи в Ловеч, което е по-ценно защото е на техен терен. Самото достигане до финал за купата, отстранявайки Левски и ЦСКА за мен е уникално постижение. Шенсой промени манталитета на футболистите и създаде машини за убиване на грандове! :mrgreen:
Промени и тактическата им дисциплина, благодарение на него има само 2 отбора с по-малко допуснати голове тоя сезон - ЦСКА и Литекс. За мен сегашните резултати на Пирин са дело на Шенсой, а всички възхваляват Грозданов. А Грозданов е доста на годинки вече и нема какво да се доказва тепърва, щом не го е направил досега. Докато Шенсой израства с всеки сезон.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 мар 2010 12:21

:mrgreen:

Ако си по-близо до клуба, вероятно си прав, защото си имал възможност да наблюдаваш работата на Шенсой. Аз говоря и пиша като запалянко. Така виждам отстрани нещата.
Не отричам, че Шенсой е добър треньор. Желая му успешна кариера в "Локомотив" Пд, но Шенсой е вече минало за "Пирин" ...
Стефан Грозданов се е доказал ! Той няма какво и на кого да се доказва ! Това, че е почтен човек и не пасва на далавераджийските игри на футболните президенти и мениджъри е обяснението защо още не е станал треньор на националния отбор, и защо не е бил за дълго треньор на някой от грандовете ...
В България честните хора не виреят и не прогресират ! :oops:
Шапка свалям на ръководството на "Пирин", че взеха именно този човек за треньор на отбора !
Не можеш обаче да сравняваш потенциала на футболистите по времето на Шенсой и тези сега. Тези, които играеха при Шенсой сега са в ЦСКА, "СЛАВИЯ","ЛИТЕКС" и т. н.
Грозданов прави отбор от нищото, както се казва ....
То това е майсторлъкът от нищо - нещо да направиш ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 мар 2010 17:53

:mrgreen:
Орлетата продължиха полета си и срещу "Славия" !
Браво ! Играха мъжки момчетата ... Не победиха, но и не загубиха срещу претенциозния отбор на белите !

СЪР Стефан Грозданов отново доказа, че е един от най-добрите треньори в България !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 мар 2010 22:12

marmi52 написа::mrgreen:
Орлетата продължиха полета си и срещу "Славия" !
Браво ! Играха мъжки момчетата ... Не победиха, но и не загубиха срещу претенциозния отбор на белите !

СЪР Стефан Грозданов отново доказа, че е един от най-добрите треньори в България !

Наистина ме озадачаваш, с няколкото си теми и мнения за Сър еди кой си и за "полета на орлетата". Много от мненията са ти супер, но специално тези изказвания в направление Пирин-Грозданов, не знам как да ги квалифицирам. Лично мен ме дразнят, признавам си. Не става въпрос за твоето лично мнение, на което разбира се ТИ ИМАШ ПРАВО, но става въпрос славист да говори по този начин за друг отбор и треньор... Все едно са направили кой знае какво?! Славия започна добре мача и се бори докрай въпреки съдииските тесли. Даже след като останахме с човек по-малко, не спирахме да нападаме. Караш ме да си дублирам мнението си от друго място - рождения ден на Сър-а. Знам, че и нашата игра не беше кой знае колко добра, но чак пък епохални постижения на Грозданов и Пирин нямаше. Най-малкото като бяха с човек повече, Сър-ът да им беше показал на "орлетата" как да ни бият!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Пирин”