внимание доста висока 1 за Миньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
внимание доста висока 1 за Миньор
водещи букмеикари обявиха доста високи коефиценти за победа на Миньор над Пирин (2.3-2.5) на какво се дължи това, или ни готвят пак нещо
OFK PIRIN
Re: внимание доста висока 1 за Миньор
на мене също ми направи впечатление в един он лаин букмеикар предлага 1 за Миньор 2.25 и сам учуден не толкова за това че Миньор са по силни а за това че Пирин разпродаде голяма част от футболистите си и би следвало Миньор да победи но с този висок коеф почвам да се замислям
metal1111 написа:водещи букмеикари обявиха доста високи коефиценти за победа на Миньор над Пирин (2.3-2.5) на какво се дължи това, или ни готвят пак нещо
пфф аз да взема да ги пусна

Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
понеже съм работил около 5 години в букмейкарска къща нека ви обясня нещо. Понеже това е рестарт на сезона (или старт) моментната форма от предишния полусезон (сезон) отпада като фактор за определянето на коефициентите.Затова коефициента за локо сф е 1.30~ срещу БЕРОЕ
. Мача на Миньор е няма гол и е твърда 1!
локото направиха най-слабата подготовка и селекция и Берое са фаворит според мен , но както казах в началото на сезона Берое беше аутсайдер за много хора , така както и Миньор. Което респективно опредяля тези налудничеви коефициенти. А има и друга възможност уредени мачове .

ако мислиш че мача е твърдо 1 за перник слагаш 1000 лева и прибираш чисти 1250, ама маи не е
OFK PIRIN
- love_hurts
metal1111 написа:ако мислиш че мача е твърдо 1 за перник слагаш 1000 лева и прибираш чисти 1250, ама маи не е
Не се занимавай с хазарт ! Цялото ти мислене е грешно

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Според мен зрелище и 2:2 !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

e 0:1 съжалявам за губещите.Просто миньор тре да връщат от пролетта.Всичко си е пари.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Айде сега говорете 1:0 за Пирин, а следващия кръг победа за Литекс в Кюстендил!