Фенове на Пирин изригнаха срещу бек на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Фенове на Пирин изригнаха срещу бек на ЦСКА

Мнениеот ivaka » 27 май 2015 10:42

„БФС кажете ми, какво искат да гледат българските фенове ЦСКА - Левски или Монтана-Пирин Благоевград???" - коментира още Тончи Кукоч.

Я и аз да го питам тоя нещо...
Като българските фенове искат да гледат Левски-ЦСКА, ВИЕ ЩО ПОЛЕГНАХТЕ НА БОТЕВ, та пратихте ЛЕВСКИ във втората шестица?
Я си ... ......., даже за да си демагог трябва малко повече акъл от твоя, защото си много плосък!!!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 27 май 2015 12:59

ivaka написа:„БФС кажете ми, какво искат да гледат българските фенове ЦСКА - Левски или Монтана-Пирин Благоевград???" - коментира още Тончи Кукоч.

Я и аз да го питам тоя нещо...
Като българските фенове искат да гледат Левски-ЦСКА, ВИЕ ЩО ПОЛЕГНАХТЕ НА БОТЕВ, та пратихте ЛЕВСКИ във втората шестица?
Я си ... ......., даже за да си демагог трябва малко повече акъл от твоя, защото си много плосък!!!

Значи до момента да те питам само колко победи има ЦСКА от началото на 2015, и защо сте се вкопчили само в този мач? По тая логика сме полегнали на всички, просто играчите ни толкова си могат...

redwhitearmy

Мнениеот redwhitearmy » 27 май 2015 13:16

Монтана - Пирин няма да гледам, ако ще да ми плащат ...

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 27 май 2015 15:16

1palq4o1 написа:И защо въобще му обръщат внимание на това недоразумение?!?

+1
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 27 май 2015 15:19

Megatron_69 написа:
damyanov1963 написа:Това е един палячо, който с футбол не може да привлече вниманието в/у себе си и затова използва маймунджилъци. Защо изобщо му се връзвате?

По-добре на хората в устата,отколкото в краката-нали така,тези дни повече обсъждате ЦСКА,отколкото жалкото си отборче.... :idea:

Къде става въпрос тук за отбори ти??
Решило някакво ла..но да се прави на интересен на чужд гръб и ти го защитаваш :!:
С..ра ви на лоялността!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Пирин”