pomiqrat написа:Мислите ли, че има място в националния отбор и не е ли по -добър от Коста Янев и Георги Сърмов? През последната година е в една много добра форма и май само, защото не е нито от червени, нито от сини, нито от оранжеви не получава повиквателна за националния.

Вчера мислих точно за това да пусна тема за Дани Пеев и ти благодаря, че си ме изпреварил ! Ако има все пак футболист, който се отличава от останалите в "Пирин" това е точно той ! Мислещ и интелигентен футболист, доста бърз и с отличен удар ! Харесва ми и поведението му пред журналистите, когато дава интервю ... Абе с една дума - умен футболист !
Единственото, което ме притеснява е късогледството му ... Виждам, че извън терена носи немалък диоптър очила. Това при всички случаи му пречи да разкрие пълните си възможности по време на мач, а те не са малки !
Понеже преди години имах подобен случай на едно изключително талантливо футболистче, но с проблем в зрението, бих посъветвал Дани Пеев да се подложи на безкръвна, лазерна операция и всичко ще е ОК !
За национала незнам дали му е времето, но че е талантлив футболист, с качества съм абсолютно съгласен !