Пирин се връща в "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Пирин се връща в "А" група

Мнениеот bubka » 14 юли 2013 20:08

sandi74 написа:
sandi.74 написа:По добре потърсете с кой да се обедините 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Абсолютно си прав брат ми. :lol: ;) Мутация му е майката.

Не знам за мутациите във футбола, ама ти си най-голямата форумна мутация :lol: :lol: :lol: :lol:
Пише си коментар и си отговаря сам. Нещо някой път критика към себе си няма ли да отправиш, ами само се хвалиш.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 14 юли 2013 20:11

bubka написа:
sandi74 написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Абсолютно си прав брат ми. :lol: ;) Мутация му е майката.

Не знам за мутациите във футбола, ама ти си най-голямата форумна мутация :lol: :lol: :lol: :lol:
Пише си коментар и си отговаря сам. Нещо някой път критика към себе си няма ли да отправиш, ами само се хвалиш.

При клонираните същества има странични ефекти .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 юли 2013 20:51

Кашчей написа:Нцъ.... Реално погледнато не трябва изобщо да започва първенството.само че има една дребна подробност, а тя е, че старият изпълком е легитимен и може да си функционира, дори и в намален състав ;)

Градев няма никакъв пръст тук.Делото бе заведено от Порточанов.Градев няма толкова акъл :mrgreen:

Дали няма?
[offtopic]Абе тоя заек яде морковите като на конвейер! :lol: :lol: :lol: Надявам се не си го кръстил "цесекарчо". :lol: :P[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 14 юли 2013 20:52

пирин написа:

С Берое .

...............................................................................................................

С N3

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 14 юли 2013 20:54

Ами тя школата си работи перфектно (преди няколко дни изпратиха на проби поредното момче в Германия),а младешки национал се присъедини към един от пловдивските отбори.Качество има,но на никой не му се рита във В гр. и напускат клуба.За това са виновни неадекватните треньори и собственици в последните 2-3 год.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 14 юли 2013 20:56

Защо се подигравате с Пирин? Защо карате феновете им да се чувстват още по-зле? Лешояди!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 14 юли 2013 20:56

minchev_1951 написа:
пирин написа:

С Берое .

...............................................................................................................

С N3

Ми да , нали заради N3 Пирин са във В група .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 юли 2013 23:53

Кашчей написа:
dreben23 написа:
Foreigner написа:Не разбрахте ли, че само решенията взети след произнасянето на ВКС няма да бъдат легитимни.

Тоест ако БФС пусне програмата за първия кръг и някой отбор иска да му отложат мача да речем, БФС няма думата! :lol: :lol:

Или пък ако някой иска да скъса договор, арбитражните и там не знам какви комисии не могат да скъсат дори собствените си договори, нещо такова се получава. :mrgreen: Нещо пренебрегваха Георги Градев и неговата компетентност, а то какво излезе накрая... :mrgreen: Мат са отвсякъде! :)

Нцъ.... Реално погледнато не трябва изобщо да започва първенството.само че има една дребна подробност, а тя е, че старият изпълком е легитимен и може да си функционира, дори и в намален състав ;)

Градев няма никакъв пръст тук.Делото бе заведено от Порточанов.Градев няма толкова акъл :mrgreen:

Недей разяснявай. Утре на някой ще му скимне, че по този начин Л.Пенев е погрешно назначен за нац. треньор и ще се върне Стоичков (или който е бил по онова време). :lol:

п.с. Пирин да се обадят на Бербатов, нали се чудел къде да си правел школа!
...

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 15 юли 2013 07:34

Много съм любопитен къде се крие един от върлите фенове на благоевградския Пирин ?От миналия сезон имахме бас с него и мисля че трябва да си изпълни задължението....

averlene
Контакти:

Мнениеот averlene » 15 юли 2013 20:43

I think, that you are mistaken. I can defend the position. Write to me in PM, we will talk.
Acheter Rebetol en ligne. Vente Ribavirin en ligne sans ordonnance
microzide

Върни се в “Пирин”