Защо да наказват отбора заради феновете ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Защо да наказват отбора заради феновете ?
Защото така повелява правилникът и защото, ако аз съм шеф на някой футболен клуб, ще наредя на охраната повече да не пуска такива "юнаци" (те се знаят кои са) на стадиона, независимо със или без забрана от съда, ако ще да са най-върлите почитатели на моя отбор. Благодаря за такива "фенове", от които ще имам само неприятности... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- slash1912
- Контакти:
valkaredgi написа:стюардът на БОТЕВ който открадна знамето на ЛЕВСКИ от оградата ...РАБОТИ В МВР!!!
а сега кво праим ааааа?
този мухльо трябва да бъде наказан много строго ,никопга повече да не посещава мачове и да бъде изгонен от МВР.
това е най малкото което може да му се случи на тоя лайнар.
Стюардът на Ботев не работи в МВР.Защо вярваш на "гениалните" разкрития от профил във фейсбук

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
valkaredgi написа:стюардът на БОТЕВ който открадна знамето на ЛЕВСКИ от оградата ...РАБОТИ В МВР!!!
а сега кво праим ааааа?
този мухльо трябва да бъде наказан много строго ,никопга повече да не посещава мачове и да бъде изгонен от МВР.
това е най малкото което може да му се случи на тоя лайнар.
Родната милиция ни пази.Мухльо вън от МВР.
Обаче , ако се налагат персонални наказания на феновете от правораздавателните органи в страната и не се наказват отборите с глоби и тем подобни, БФС-то остават на сухо , без т.нар. глоби на отборите ! А тия търтеи от БФС едва ли ще са съгласни с тия предложения !
gevel написа:Да добавя и това ,че тези органи/ комисии,полиция,прокурори ,адвокати ,съдии/ хранят съществуването си именно от проявите на вандалщини и престъпност!Ако всичко е мирно и тихо се обезмисля съществуването им!Затънали сме в парадокси-органите ,които се борят с престъпността, имат полза от съществуването и!!!
Точно в десетката. Ако се приберат по няколко дебила от двете страни на мачовете между сини и червени, нали няма да има нужда от 1600 блюстители на реда, което си е сериозен приток на приходи за съответната институция... Или пък на Славия-Видима, където нямаше фенове на гостите, а домакините бойкотираха, имаше шепа хора на стадиона, за сметка на което реда се охраняваше от над 50 униформени, при положение, че отникъде не се вижда предпоставка за агресивно поведение.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
- arekusanderu
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Защото така повелява правилникът и защото, ако аз съм шеф на някой футболен клуб, ще наредя на охраната повече да не пуска такива "юнаци" (те се знаят кои са) на стадиона, независимо със или без забрана от съда, ако ще да са най-върлите почитатели на моя отбор. Благодаря за такива "фенове", от които ще имам само неприятности...
Капитане-това е и изтината.........заради такива ултраси от цска и левски намалява публиката по нашите стадиони.Аз съм за -да няма гостуваща публика на взривоопасни мачове.Така както е в Гърция,Италия.Или да се влиза само с абонаментни карти,така олигофрените няма да вандалстват.

FORZA CESENA !!!
Комисар Златанов : Имаме хора под прикритие сред агитките.
Видя ли сега що....
Видя ли сега що....
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Само феновете на ЦСКА илевски ли правят простотии,какво стана на мача Ботев с Локо преди години когато го отмениха за следващия ден взривиха Пловдив,на мачовете на миньор с левски винаги има ексцесии стрелби с сачми по хората,а в Разград какво направиха стюардите ,преди да обвиняваш водещите отбори помисли ,ясно е че големите никои не ги харесва но не е само в тях проблема,проблема е главно в меките наказания,за по малко са наказвали с по сурови санкции,просто бфс не става
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ