Пирин (Благоевград) се връща в професионалния футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Re: Пирин (Благоевград) се връща в професионалния футбол

Мнениеот пирин » 30 юли 2012 23:52

Captain Stottlemeyer написа:Всичко с нашата "Б" група щеше да бъде много смешно, ако не беше безкрайно тъжно. Очаквам подобни циркове и в "А" група.... 8-)

Аз тази година гледах мачове от А- окръжна група и В група ,следя А и Б професионалните групи и мога да заявя най-отговорно ,че разликата в четирите групи е в 1.Заплатите на футболистите 2.Аматьорите играят с по-голямо желание 3.Мачовете в аматьорските групи са истински , е някой път и там се уреждат мачове , но тото мачове няма .Приликата е една - в това че РАЗЛИКА МЕЖДУ А,Б,В, И Г група няма ,всичките играчи в тези групи не могат да спрат и подадат топката .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 31 юли 2012 00:00

Captain Stottlemeyer написа:Всичко с нашата "Б" група щеше да бъде много смешно, ако не беше безкрайно тъжно. Очаквам подобни циркове и в "А" група.... 8-)

Аз тази година гледах мачове от А- окръжна група и В група ,следя А и Б професионалните групи и мога да заявя най-отговорно ,че разликата в четирите групи е в 1.Заплатите на футболистите 2.Аматьорите играят с по-голямо желание 3.Мачовете в аматьорските групи са истински , е някой път и там се уреждат мачове , но тото мачове няма .Приликата е една - в това че РАЗЛИКА МЕЖДУ А,Б,В, И Г група няма ,всичките играчи в тези групи не могат да спрат и подадат топката .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 31 юли 2012 03:47

пирин написа:
forumx3 написа:Въпреки , че и Добруджа заслужава присъединяване към Б група , удостоеният с тази чест ще бъде само един :)

Добруджа е изпаднал отбор , с нищо не заслужава присъединяване към Б група , хубаво е че са намерили пари , догодина ще влезнат .

Глупости! Това с 3те изпадащи го решиха на 1/2 сезона. В началото на шампионата бяха обявили, че изпадат само последните 2. Колкото вие заслужавате да влезете директно като втори в една от 4те В групи, толкова и те имат право да си запазят мястото.

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 31 юли 2012 10:07

Браво! Радвам се за Пирин. Винаги са ми били симпатични. Надявам се да имате едно добро ръководство за да нямате проблемите от миналите години. Успех!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 юли 2012 15:45

пирин написа:

Със сигурност до голяма степен си прав, колега. Може би не съм се изразил точно, не сравнявам качествата на футболистите от различните групи. Под циркове имах предвид, това което става с "Б" група, а то е: иди ми - дойди ми. Очаквам същото да стане и с "А" група, защото не всички отбори там са изрядни и финансово стабилни. Няма да се изненадам, ако "А" група започне втория полусезон в намален състав.... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 31 юли 2012 17:08

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви след заседанието на Изпълкома, че "Б" група ще бъде съставена от 14 отбора.

Както е известно, до момента беше пълна каша около първенството във втория ни футболен ешелон, след като ту един отбор се отказваше, ту друг, а в същото време третодивизионни тимове се натискаха и се надяваха БФС да ги допусне до участие в "Б" група.

Окончателното решение е, че "Б" група ще бъде съставeна от 14 отбора. Тези дни ще изтеглим новата програма", обяви Борислав Михайлов.

По този начин Пирин и Добруджа остават извън професиналния футбол !

Върни се в “Пирин”