Честит рожден ден на Петър Михтарски !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mmitko
Контакти:

Re: Честит рожден ден на Петър Михтарски !

Мнениеот mmitko » 15 юли 2012 15:38

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CRK9wLglHtI[/youtube]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 юли 2012 18:16

честито на Пепи ,жив и здрав ! старшно много го уважавам това е най-добрия футболист излязал от благоевградската школа ,само Иван Цветков се доближава до него . страхотен нападател направил фурор и с Левски и с Цска !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 юли 2012 18:57

russia написа:
Captain Stottlemeyer написа:
unist_gp написа:Петър Михтарски е един невероятен простак, който във всяко изечение използва думи като "оная работа", "сърбят ме топките" и подобни. Който е бил и 1 минута до него се е отвратил от начина му на поведение. Да е жив и здрав!

Затова пък речникът на доктора хонорис кауза, чиято снимка заедно с Боби Михайлов си сложил като аватар, е като на възпитаничка от Института за благородни девици... 8-)

ЧРД Петьо, жив и здрав!
[offtopic]Ех, Deutschland, какъв възпитаник имаш - ЧРД на Михтарски, но с едното око към Стоичков!?! ;)[/offtopic]

[offtopic]Каквото повикало, такова се обадило, дорогой воспитанник России. ;) Курица - не птица, Болгария - уже заграница! :lol:[/offtopic][/quote]
[offtopic]Не знам кой е викал и кой се е обадил, но никъде не съм твърдял че съм руски възпитаник или нещо подобно. Но на теб явно както ти отърва така си ги тулкуваш нещата! Нищо, щом не ти пречи! :)[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Пирин”