Герганчев:Дерби с Разлог?!Няма такъв филм!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- орчо войвода
- Контакти:
Re: Герганчев:Дерби с Разлог?!Няма такъв филм!
Следващият кръг" Перун "Благоевград гостуват в Панагюрище , ще го видим какво ще е съдийството .
Досега от Панагюрище само Марек успяха да измъкнат точка.

- obi4am_pirin
- Контакти:
орчо войвода написа:Следващият кръг" Перун "Благоевград гостуват в Панагюрище , ще го видим какво ще е съдийството .Досега от Панагюрище само Марек успяха да измъкнат точка.
Значи добре работите със съдиите!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- obi4am_pirin
- Контакти:
rhaegar написа:rhaegar написа:орчо войвода написа:Герганчев трябва да си мери приказките , защото още първия кръг среща много стабилен отбор с добър треньор и при една загуба в Благоевград разликата с Разлог ще стане 6 точки и птичето наречено Б-група ще отлети още със старта на шампионата .
Аа, глупости. Щом има пари за лиценз, ще има и за съдии, за противникови играчи, за "бонуси" и т.н. "Пирин" Кресна/Благоевград ще влезне в "Б" Група, споко.
Пролетта ще се казват "Перун" Благоевград , иначе мачът първия кръг си е истинско дерби и въпреки домакинството и съдиите за мен мачът е троен - 1 x 2 , освен ако не "хванат" играчи на Разлог , защото голяма част от тях са от Благоевград.
Е чак нашите играчи да подкупват.......Не знам, аз викам да си ги бием и да станат 6 точки разлика, обаче ме е страх, че в другите мачове ще има сериозни тесли срещу нас.[/quote]
До сега бяхте на първо място щото нямаше реална конкуренция!И вие сте на мускули!Бавите заплати!Не плащате!Как завърши гостуването на Кресна в Разлог?Аз знам ...припомни си и ти!
2 или 3 гола разлика за Пирин срещу Разлог!
damyanov1963:
- орчо войвода
- Контакти:
rhaegar написа:1:1 и?
И двама се карат , а печели третият , ние имаме сметка от такъв резултат ,нямаме сметка само от победа на Пирин Разлог , защото при такъв резултат всичко става ясно още 1-я кръг.
орчо войвода написа:rhaegar написа:1:1 и?
И двама се карат , а печели третият , ние имаме сметка от такъв резултат ,нямаме сметка само от победа на Пирин Разлог , защото при такъв резултат всичко става ясно още 1-я кръг.
Нищо няма да е ясно. Зависи как и къде ще се дават пари. А дано да няма такива неща и да се играе честно-тогава да се класира който може. Ама нещо се съмнявам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Мачът есента завърши 1:1 в Разлог а миналата година Пирин Разлог победи с 2:0 в Кресна
Казах ви гледайте да не се покриете след мача ако не стане това което си мислите че трябва да стане
Казах ви гледайте да не се покриете след мача ако не стане това което си мислите че трябва да стане
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- орчо войвода
- Контакти:
shampi написа:Мачът есента завърши 1:1 в Разлог а миналата година Пирин Разлог победи с 2:0 в Кресна
В интерес на истината , Пирин Разлог привлече един от най-добрите футболисти на Перун Кресна - Шумантов . Това момче може да реши всеки завързан мач с едно добро изпълнение на пряк свободен удар , есента той би два фаула срещу нас и ни вкара два гола , а мачът като владеене на топката беше 60 на 40 в наша полза , като удари във и извън вратата беше много на малко в наша полза . [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXbkkNCu0WM&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]