obi4am_pirin написа:Мисля че няма да има нужда от Иво в игра!С Митревски Ханко Андрей и някой от момчетата от Перун защитата ще е железо!Манол задължително трябва да остане капитан!Не знам в какво състояние е Оборище!В Разлог има доста момчета от школата на Пирин и легендата на Пирин Иван Стойчев-Доктора ги стяга сериозно но мисля че ще завършим 1-ви!Директния двубой е в Благоевград!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ptehFeqYU_E&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube] Днес от 13.00ч на Стадион Орчо войвода започна първата тренировка на ФК Оборище. Същата беше приветствана с ръкопляскания от феновете и добри пожелания за предстоящия полусезон. Футболистите бяха поведени от новия треньор Васил Василев и треньора на вратарите Деян Парушев. При загрявката на тренировката в помощ на треньора се включиха Танчо Калпаков и Борис Благоев, като едни от най-старите и опитни играчи за ФК Оборище-Панагюрище.
От утре момчетата ще имат двуразови тренировки съответно от 10.00ч и 15.00ч, включително една в Събота, но от 10.30ч.
Първата сигурна контрола на ФК Оборище-Панагюрище ще бъде с отбора на Брестник в Брестник на 08.02.2011г от 13.30ч. Другите контроли все още се уточняват.
Днес на тренировка излязоха Йордан Линков, Веселин Банчев, Васил Гърков, Борис Благоев, Гриша Иванов, Михаил Михайлов, Янко Янков, Георги Кременлиев, Нино Симеонов, Танчо Калпаков, Николай Воденичаров, Стоян Ненков, Ангел Парпулов, както и новите попълнения Йордан Хърков, Петър Еленкин, Димитър Дечев, Гюсел Вели, Георги Василев и Георги Александров /вратар/.

След дербито "Пирин" Благоевград -"Пирин"Разлог на 26.02.2012 ,третия кръг ни гостувате на стадион 'Орчо войвода' .