„Пирин” победи „Левски” с 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: „Пирин” победи „Левски” с 2:0

Мнениеот obi4am_pirin » 09 окт 2011 08:15

exiter написа:
obi4am_pirin написа:Пирин е голема планина...

Да,наистина Пирин е голяма планина и много красива,само че достатъчни са отборите на Пирин Разлог и Пирин Гоце Делчев за тази голяма планина,доколкото съм запознат с географията на България , :) Благоевград няма нищо общо с Пирин планина.,името Пирин Благоевград лично на мене ми звучи като Марица РУСЕ или пък Тунджа Габрово.

И аз не виждам нищо общо между светинята Васил Левски и Подуене!!! :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 окт 2011 08:19

bai hoi написа:Хайде да престанете с тези смехории- за най-добрата школа в България,защото освен Бербатов и Михтарски други големи футболисти от Пирин няма,има клоуни като Ивайло Андонов и Спас Делев.За близо 90 години съществуване "най-добрата" школа може да се похвали с двама души.

Дето ви пълни отборите!А вашите са толкова некадърни че няма на къде!В момента в национала:Занев Бодуров Манолев са твърди титуляри!Колко хора от вошите школи има там отворко?
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 окт 2011 12:05

ЦСКА-р написа:
turbogena написа:О Боже. Пишете ,че това са Крупник. Помислих ,че юношите са се изложили нещо :lol: :lol:

Да паднеш от юношите на Пирин не е срам според, както и от първия отбор. Пирин не е слаб отбор, доста години наред тозмозеше грандовете на България, не забравяй че през шампионския сезон на Литекс през 2009/2010, Пирин победи и в Ловеч и в Благоевград (но мисля, че мача не беше в Благоевград, а в Кюстендил. Пирин победи тогава с 4:1 преди Литекс да стане шампион). Така че... и не забравяй от къде са произлезли Бербатов, Михтарски, Костов, Карачанаков, Спас Делев и т.н. Пирин има най-добрата школа в България!

8-)

Това е самата истина ! Може би точно заради това благоевградския отбор стана неудобен и му намериха цаката като го фалираха и разтуриха ... :(
За мен това е престъпление !
Много пъти съм писал и казвал, че Пирин трябва да играе в "А" група, защото футбола в Югозапада е религия.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 09 окт 2011 14:22

obi4am_pirin написа:
bai hoi написа:Хайде да престанете с тези смехории- за най-добрата школа в България,защото освен Бербатов и Михтарски други големи футболисти от Пирин няма,има клоуни като Ивайло Андонов и Спас Делев.За близо 90 години съществуване "най-добрата" школа може да се похвали с двама души.

Дето ви пълни отборите!А вашите са толкова некадърни че няма на къде!В момента в национала:Занев Бодуров Манолев са твърди титуляри!Колко хора от вашите школи има там отворко?

Манолев е от Македонска слава /Симитли/ ако не знаеш,Петър Занев е от Септември Симитли,така че за момента ти остава футболния инвалид Бодуров.
Колкото до националния отбор не знам дали участието в сегашния е повод за хвалба, обаче щом отваряш темата -от школата на Левски национали в момента са Ники Михайлов,Ивелин Попов,Живко Миланов,Гаджев и Бандаловски.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 окт 2011 14:51

Манолев е юноша на Пирин!Занев също!При предишното мафиотско изхвърляне на Пирин от "професионалния футбол"от мафията БФС тези момчета ги взеха готови в посочените от теб отбори!Като говориш Пирин бъди по-компетентен!
Бодуров!Делев!Галчев!Споменавам последните двама които са резерви към момента след като ти споменаваш абсолютната резерва Гаджев!
А очаквам още много юноши на Пирин в национала!След поредната изцепка на БФС мафията и изхвърлянето ни от А група!
Костов!Якимов!Карачанаков!Дюлгеров!Башлиев!Да не говорим за новите момчета които се каляват сред балтиите в разни села и паланки в окръжната група!Там се прават футболисти!А не в измислените ви школи където се размятат пачки само и само някоя балерина тип малката перука или някой с връзки тип зетя миланов да станат изкуствено футболисти и да поиграят в национала!
damyanov1963:

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 09 окт 2011 17:16

Предишното изхвърляне на Пирин беше през 2005 г.,Петър Занев е в Септември Симитли от 1999 до 2002,Станислав Манолев в Македонска слава от 2003 до 2005,нещо не ми се връзва с твоята теория.
От" измислената " школа на Левски са излезли още Димитър Макриев, Валери Домовчийски,Николай Димитров ,Пламен Николов,които също намират място в национала,тези които ми изброяваш нека първо се докажат в А група пък след това да ги наричаме добри футболисти.

Върни се в “Пирин”