„Левски” взима национал от „Пирин”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: „Левски” взима национал от „Пирин”

Мнениеот pampi » 15 юли 2011 12:49

bigbonusprize написа:
kiko75 написа: на колко години си на 13 и бербатов и мартин и стилян тренираха при мъжете играха при юношите имат по две титли веднъж при младша веднъж при старша възрас бербатов даже игра за две формаци на юношите в един сезон щото беше по малак

Ми не съм на 13, да ти кажа. Коя година е това. Не че ви следя много, но все пак българският футбол е единственият, от който се интересувам всекидневно...

Да ти разясня една далавера. Винаги , когато вземат играч под 18 г., клубовете го пускат да изиграе няколко мача с юношите. Това се прави с цел при следващи продажби да не се плащат едни пари! Ей за туй Иван Иванов се води юноша на ЦСКА, а Ивелин Попов на Левски! Тъй че, няма смисъл да се дърлите, щото и там е една огромна мафия! ;)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 15 юли 2011 13:30

stoyankd написа:
на колко години си на 13 и бербатов и мартин и стилян тренираха при мъжете играха при юношите имат по две титли веднъж при младша веднъж при старша възрас бербатов даже игра за две формаци на юношите в един сезон щото беше по малак[/quote]
Не си прав за Марти и Стилян. Тях ги взе през 1997г. Георги Василев в ЦСКА и бяха на 18г. Как така пък две титли и то при младшата?[/quote]
мартин е 96
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 15 юли 2011 13:32

bigbonusprize написа:
pampi написа:Те били продали!Даскале, баща му го продаде! Ако зависеше от вас, в момента щеше да пази на Симитли! :lol: :lol: :lol:

Хахахха световният имперализъм и синя теория. Бях го забравил този момент. Сигурно и трансфер на баща му са платили. Сигурно и процент на баща му са платили... Сигурно и мениджърските на баща му са платили :lol:

ми трасвер няма ве ти си смешко отива там кадето каже баща му да неби да сте го платили защото ние нямаме открднен футболис може да е за буртонки но го плащаме докато вие крадете както сега 'Със сигурност това не е особено приятна новина за ръководството на школата на „Пирин”, но наредбата е такава, че позволява преди навършването на пълнолетие юношите да отиват от един отбор в друг само със съгласието на родителите' ТОВА ЧЕТЕ ЛИ ГО
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 юли 2011 13:34

kiko75 написа:
bigbonusprize написа:
pampi написа:Те били продали!Даскале, баща му го продаде! Ако зависеше от вас, в момента щеше да пази на Симитли! :lol: :lol: :lol:

Хахахха световният имперализъм и синя теория. Бях го забравил този момент. Сигурно и трансфер на баща му са платили. Сигурно и процент на баща му са платили... Сигурно и мениджърските на баща му са платили :lol:

ми трасвер няма ве ти си смешко отива там кадето каже баща му да неби да сте го платили защото ние нямаме открднен футболис може да е за буртонки но го плащаме докато вие крадете както сега

:lol: :lol: :lol: Сашеее, Сашеее....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 15 юли 2011 22:20

kiko75 написа:
rsk написа:Ако ми сравняваш Иван Иванов и Илко Пиргов, които играха мачове за мъжете на Пирин с Домовчийски и Хичо, които от 12 годишни са тук, хубаво :lol:

ИВАН ИВАНОВ НИКОГА НЕ ИГРАЛ ЗА МЪЖЕТЕ НА ПИРИН 8-)

П ърво малко трудно ти разбирам какво пишеш.И второ Стенли има мачове и при мъжете на Монтана така ,че пак се бъркаш малкия ;)

Върни се в “Пирин”