До Гонг...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: До Гонг...

Мнениеот slavia_forever » 26 май 2009 22:46

0007 написа:
slavia_forever написа:Колко време се опитвам да втълпя точно това, как вреди двуполюсният червено-син модел от комунизма, върху футбола в България.

Форевър,казвал съм го преди,ще го кажа и сега.Фен съм на Левски и съм сигурен,че няма да успееш да втълпиш нито на сини,нито на червени,че този модел вреди на футбола.Просто ти казвам,не се заяждам.Както и аз смятам,че вашият президент вреди на честността в някои мачове(нищо лично).
P.S.Няма нужда да отговаряш,просто ти подсказвам да знаеш ;)

Уж взимаш становище, как би се развила червено-синята психология, конкретно при всеки един червено-син фен. Изпуснал си в изписаното от теб, да споменеш, как аз не веднъж и два пъти, съм АКЦЕНТИРАЛ, именно върху вредното влияние, на нашия президент върху футбола. Точно обратното, акцентираш тази истина, но изказана от теб. Все едно аз съм разглеждал нещата, само през "червено-синята камбанария". Аз не съм като някои коне с капаци, които се бият в гардите, че са фенове на отборът, с цветовете на Барселона, които слагат капаците и четат, и пишат, както "Дявола-Евангелието".
С други думи, за пореден път говориш безпочвено и само това, което ти изнася, без никаква обосновка или аргументация.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Пирин”