Пирин вече не съществува
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин вече не съществува
Най-новият слух гласи-Пирин умря,да живее Ботев.Ще бъде регистриран клуб със старото име на отбора-Ботев,който ще вземе лиценза на Академик София. 

Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.
пирин написа:Най-новият слух гласи-Пирин умря,да живее Ботев.Ще бъде регистриран клуб със старото име на отбора-Ботев,който ще вземе лиценза на Академик София.
Егати латино-турската сапунка написа.
Невероятен е бг футбола.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Добре де, аз се чудя, няма ли тая прокуратура да се самосезира най-накрая и в клуба да влезат данъчните и Икономическа полиция. Че всичко в Пирин е пълна каша, се знае от всички, но аз лично не съм чул да се говори за одит на финансите на клуба. Всеки в Благоевград знае, че от Пирин се точат стотици хиляди левове от трансфери на играчи, ползване на общински терени и бази, съмнителни договори за ремонтни дейности, разходи за храна, екипи, транспорт и т.н. Обаче докато не се разбере по какъв начин е ставало изтичането на пари и къде са отивали тези пари ще си псуваме на маса или по форуми, а Галчев, Накофф, Байкушев и ко ще си останат ненаказани. При толкова много съмнителни финансови операции, ако прокуратурата не се захване да разкрие виновниците, ни остава единствено да се надяваме да се намери някой благороден и смел благоевградчанин с огнестрелно оръжие, който да въздаде справедливост
Тва па е уникална тъпотия! На който му е хрумнало подобна идиотщина, да фане да иде да се застреля некъде

Най-новият слух гласи-Пирин умря,да живее Ботев.Ще бъде регистриран клуб със старото име на отбора-Ботев,който ще вземе лиценза на Академик София.

Тва па е уникална тъпотия! На който му е хрумнало подобна идиотщина, да фане да иде да се застреля некъде