Как те погребаха "орлетата"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

IOTUR4O

Re: Как те погребаха "орлетата"

Мнениеот IOTUR4O » 24 юни 2011 11:22

само не ми е ясно кво сте се вторачили в тия оферти - момчето ясно ви го каза на чист български - "искам да играя в ЦСКА" - така, че Левски и 20 милиона да са давали Костов пак щеше да играе при нас. При Цветков офертата на ЦСКА не беше ли по-добра - беше !!! Е кво прави тогава в Левски ? Просто такова е било желанието на футболиста, а то е водещо. Колкото до Пирин виновни са единствено и само ръководителите на този отбор, чиято единствена цел като гледам е била да лапат.....

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 юни 2011 12:29

Само едно не мога да разбера големеца БЕРБАТОВ (не е сарказъм ) не можа ли да отдели едномесечната си заплата от 1 000 000 лв за да спаси транплина си към милионите к во е за него едномесечна заплата предположение че е задоволен отвсякъде
БЕРБА ОТВОРИ СИ ОЧИЧКИТЕ СПАСИ ПИРИН АКО ИМАШ ДУПЕ И СИ ПИЧ ПОМОГНИ НА ЕДНА МАРКА В БГ ФУТБОЛА :)

УСПЕХ И ДАНО СЕ СПРАВИТЕ С ХАУСА НО ПОМНЕТЕ СЛЕД ДЪЖД ВИНАГИ ИДВА СЛЪНЦЕ ПОЗДРАВИ ОТ СТАРА ЗАГОРА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 24 юни 2011 12:51

zuekaa написа:Само едно не мога да разбера големеца БЕРБАТОВ (не е сарказъм ) не можа ли да отдели едномесечната си заплата от 1 000 000 лв за да спаси транплина си към милионите к во е за него едномесечна заплата предположение че е задоволен отвсякъде
БЕРБА ОТВОРИ СИ ОЧИЧКИТЕ СПАСИ ПИРИН АКО ИМАШ ДУПЕ И СИ ПИЧ ПОМОГНИ НА ЕДНА МАРКА В БГ ФУТБОЛА :)

УСПЕХ И ДАНО СЕ СПРАВИТЕ С ХАУСА НО ПОМНЕТЕ СЛЕД ДЪЖД ВИНАГИ ИДВА СЛЪНЦЕ ПОЗДРАВИ ОТ СТАРА ЗАГОРА

Градски,според мен Бербатчето и да е искал,е нямало как да помогне.Какви пари да даде и на кого.Наков беше обещал да джироса акциите на общината,ако го беше направил,тогава Митко можеше да помогне.Ама в ситуация,когато не се знае на кого е Пирин,да даваш пари,когато не знаеш в чий джоб ще потънат???Не се е родил балъка,който ще даде пари и няма да види ефекта от тях.Това е моето скромно мнение.
П.С.Доколкото знам Бербатов е имал желания да дава пари,поне така писаха някои медии.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 24 юни 2011 13:44

Tочно така е , НА КОГО да ги даде ? Митака помогна на много хора, евала за което, защо да не помогне на Пирин. Те ако искаха да спасат този клуб, щяха да му предложат всички акции на масата или поне 51 % ! А иначе само отварят плювалниците, как всички милеат за клуба обаче никой нищо не дава, а само чака да вземе, е няма как да стане. В тази държава комунизЪма така научи хората, дайте дайте дайте, е няма вече , "кака се ожени" ! Вина имат всички посочени в статията, обаче аз съм с особено мнение към сревитьора, където успя да се завре, всичко съсипа !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 юни 2011 14:37

vaskonti на 24 Юни 2011 08:48

JohnnieWalker написа:
аби написа:
Прост пример - Левски дава 100000 лв. за Костов,ама не,ще го дадем без пари на ЦСКА!
Как няма да яма погребение с такова управление!

Ами едните пари са на масата, а другите ПОД масата...

Интересно от къде сте сигурни, че Левски наистина е предложил и 1 лев? Или само си чешете езиците?

А пък аз дали от годините вече недовиждам,но никъде не прочетох,че ЦСКА е виновен за състоянието на Пирин и не е плащал за привлечените от "орлетата" играчи.Но дай им на лилавите патладжани да си чешат езиците ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Пирин”