rado. написа:luxorus написа:Точно така-ПОДРЕПЯМ колегата малко по-горе.Има клубове,които никога няма да изчезнат от картата на България,защото клубът-това са хората които го обичат и подкрепят.Ако ще и в окръжните групи да се озовете,Пирин няма да изчезне.така се случи с нас,така се случи с Ботев!!!
Е те Ботев ги закриха и феновете направиха нов отбор,който игра в В-е група на мястото на Металик,с нова емблема с ново име изобщо нов отбор и всичко това заради мьдрите им фенове

Дано това не случи с Пирин,аз все си мислия,че Наков ще даде акциите си и всичко ще свьрши добре!
Ти ли ще ми говориш, какъв бил Ботев!
Феновете са да подкрепят отбора, не да пишат история, да правят снимки на Фотошоп, променят години...
За да може сегашното поколение фенове да празнува с 10 години по-рано стогодишнината, за пореден път си показахте циганиите.
Ако искаш си татуирай на пишката "Since 1926" просто нищо няма да се промени. Знаем ви какви сте....
Мен не ме интересува кога е основан Ботев Пловдив ако ще да е днешна дата 02.05.2011, аз пак ще си обичам отбора.Какво излиза , че четири цифри променят обичта към отбора. Ние феновете на Ботев, показахме какво може да направим в името на един отбор, какво се казва подкрепа в труден момент. Чесно казано и на вас буферите не мога да ви пожелая да имате президент, като селския урод, защото знам какво е. Един съвет към феновете от Лаута: Имате добър президент обаче губите отбора тоест отбора е пълен с негри, сърби и др. евтити(евтини като качество, но с големи претенции и заплати) играчи. Питам ви това ли искате да гледате от трибуна Бесика???
Пирин ми един от най-симпатичните отбори в България и не заслужава такава съдба. Сега е много повратен момент. С всякакви средства(позволени и непозволени) трябва да се натиска да предаде отбора на общината. Всякакви известни и влиятелни личности трябва да се включат. Убиите паразита, докато е малък после ще е много трудно.
Искрено пожелавам положително развитие, на ситуацията, за феновете на Пирин!!!