Емил Наков разиграва цял Благоевград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Емил Наков разиграва цял Благоевград

Мнениеот 1926 » 30 май 2011 13:07

"Готвя документите за лицензиране. Те ме направиха на две стотинки, за какви акции ще ми говорят. Казах, че ще си дам акциите, но никъде не съм казал, че ще ги дам безвъзмездно. От два три дни не съм спрял да работя за лиценза на клуба.

Този човек ГРАМ не се е променил!!!!!!!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 май 2011 13:11

Ами аз мисля че Наков няма да даде акции без да получи нещо . Той иска да лапне поне някакви комисионни от трансфери или пари под масата като направи така че футболисти да разтрогнат и да преминат в други клубове без трансф. суми. До колкото аз знам общинарите искат да не се продава никой до момента в който те вземат акциите а пък Наков може би вече е обещал футболисти на други клубове !!! Т.е. преди желаните играчи да напуснат по един или друг начин Наков няма да даде отбора .

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 30 май 2011 13:13

rado. написа:
luxorus написа:Точно така-ПОДРЕПЯМ колегата малко по-горе.Има клубове,които никога няма да изчезнат от картата на България,защото клубът-това са хората които го обичат и подкрепят.Ако ще и в окръжните групи да се озовете,Пирин няма да изчезне.така се случи с нас,така се случи с Ботев!!!

Е те Ботев ги закриха и феновете направиха нов отбор,който игра в В-е група на мястото на Металик,с нова емблема с ново име изобщо нов отбор и всичко това заради мьдрите им фенове :oops: Дано това не случи с Пирин,аз все си мислия,че Наков ще даде акциите си и всичко ще свьрши добре!

:lol: :lol: :lol:
браво бай Вълчо :!: :!:

тва сега го напиши с останалите си 6 акаунта и може и истина да стане :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 30 май 2011 14:30

Община Благоевград: Наков не може да ни изнудва

Ръководството на Община Благоевград заяви, че няма да позволи да бъде изнудвано. Както стана ясно собственикът на мажоритарния пакет акции в „Пирин” Емил Наков каза, че няма да ги даде безвъзмездно.
„ Емил Наков да си чака, колкото иска, никой не може да изнудва. Срокът, който му бе поставен, за да прехвърли акциите си беше до събота на обяд, когато имаше технологично време да се спаси отборът”, коментираха от пресцентъра на Община Благоевград.
На въпрос съжалява ли кметът Костадин Паскалев, че тръгна да се занимава с Емил Наков, а впоследствие остана излъган оттам заявиха: „Кметът Костадин Паскалев откликна на призива да се спаси „Пирин”, а не е тръгнал да се занимава с Наков. Така че ангажиментът на Общината към „Пирин” приключи”.
Останалите акционери от Г-15 заявиха, че продължават да чакат кметът Паскалев да им се обади, след като Наков си прехвърли акциите, за да направят и те същото.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 30 май 2011 14:31

„Пирин –Реален” излиза на протест пред общината срещу Наков

Феновете от "Пирин-Реален" са решили да протестират от 15.00 часа пред общината. Техният протест е срещу изпълнителния директор Емил Наков, който отказва да си даде акциите на общината, въпреки неговите обещания.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 30 май 2011 22:30

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KfVgJujO1iE[/youtube]

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 02 юни 2011 20:15

rado. написа:
luxorus написа:Точно така-ПОДРЕПЯМ колегата малко по-горе.Има клубове,които никога няма да изчезнат от картата на България,защото клубът-това са хората които го обичат и подкрепят.Ако ще и в окръжните групи да се озовете,Пирин няма да изчезне.така се случи с нас,така се случи с Ботев!!!

Е те Ботев ги закриха и феновете направиха нов отбор,който игра в В-е група на мястото на Металик,с нова емблема с ново име изобщо нов отбор и всичко това заради мьдрите им фенове :oops: Дано това не случи с Пирин,аз все си мислия,че Наков ще даде акциите си и всичко ще свьрши добре!

Ти ли ще ми говориш, какъв бил Ботев!
Феновете са да подкрепят отбора, не да пишат история, да правят снимки на Фотошоп, променят години...
За да може сегашното поколение фенове да празнува с 10 години по-рано стогодишнината, за пореден път си показахте циганиите.
Ако искаш си татуирай на пишката "Since 1926" просто нищо няма да се промени. Знаем ви какви сте....
Мен не ме интересува кога е основан Ботев Пловдив ако ще да е днешна дата 02.05.2011, аз пак ще си обичам отбора.Какво излиза , че четири цифри променят обичта към отбора. Ние феновете на Ботев, показахме какво може да направим в името на един отбор, какво се казва подкрепа в труден момент. Чесно казано и на вас буферите не мога да ви пожелая да имате президент, като селския урод, защото знам какво е. Един съвет към феновете от Лаута: Имате добър президент обаче губите отбора тоест отбора е пълен с негри, сърби и др. евтити(евтини като качество, но с големи претенции и заплати) играчи. Питам ви това ли искате да гледате от трибуна Бесика???

Пирин ми един от най-симпатичните отбори в България и не заслужава такава съдба. Сега е много повратен момент. С всякакви средства(позволени и непозволени) трябва да се натиска да предаде отбора на общината. Всякакви известни и влиятелни личности трябва да се включат. Убиите паразита, докато е малък после ще е много трудно.
Искрено пожелавам положително развитие, на ситуацията, за феновете на Пирин!!!

Върни се в “Пирин”