Валентин Грънчаров е бездарен- и като човек, и като журналист. Може би това се крие във факта, че произхожда от село Безден (Костинбродско).
Едва ли има друг болен левскар като него. Той е и един от субектите, които направиха така, че с болната си левски- фенщина, която извира във всеки негов коментар, хората да намразят отбора.
Грънчаров: Лаптопа все попада на едни отбори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Грънчаров: Лаптопа все попада на едни отбори
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Labros написа:село Безден (Костинбродско)
Оттам е "любимият ми" отбор Торнадо-Риболовец

- ultralevski
- Контакти:
Вальо Батков отдавна съм го отписал.
Само феновете са важни!
Пирин са един от малкото отбори които заслужават уважение . Как пък не попаднаха на някой по читав измамник за собственик през последните 20-на години , сега щяха да са може би най-силния провинциален отбор , даже и пред Литекс . Коко Д. или Гигов ако бяха взели Пирин със сигурност повечко щяха да постигнат от Вихрен и Локо Сф .
Pichichi написа:Пирин са един от малкото отбори които заслужават уважение . Как пък не попаднаха на някой по читав измамник за собственик през последните 20-на години , сега щяха да са може би най-силния провинциален отбор , даже и пред Литекс . Коко Д. или Гигов ако бяха взели Пирин със сигурност повечко щяха да постигнат от Вихрен и Локо Сф .
Как пък не попаднаха на някой по читав измамник за собственик през последните 20-на години , сега щяха да са може би най-силния провинциален отбор , даже и пред Литекс . Коко Д. или Гигов ако бяха взели Пирин...
Demek нови мошеници искаш... Пирин Тото щеше да стане, пък другия мизерник гледаме как обича да ремонтира стадиони... най-много да си сложеше щерката за пресаташе