Банката взе клубния автобус на Пирин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Банката взе клубния автобус на Пирин!

Мнениеот obi4am_pirin » 20 апр 2011 21:38

Нещо тази информация малко съшита с бели конци!Айде за рейса може!Но стадиона е общински!С него се разпореждат от Спортни имоти така че не виждам връзка между дълговете на Пирин и Гнездото и вратите там!Пирин ще остане!
А тука някакъв сополанко питаше за лицензи!Като гледам на какъв барутарник играят...нека направим сравнение на Гнездото и Армията!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 20 апр 2011 21:44

Поне си имате сервитьор за президент,честито с малко закъснение :) :) :) :)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 апр 2011 21:51

На пресконференция днес наставникът на Пирин - Костадин Ангелов бе на мнение, че назначението на Георги Йорданов за съдия на утрешния двубой е скандално, и е силно притеснен за утрешното съдийство.

"Убеден съм, че ще има много нарушения около нашето наказателно поле." допълни още Ангелов, но пое ангажимент публично да се извини, ако това не стане.

Наставникът на зелено-белите няма да може да разчита на наказаните Башлиев и Костадинов, както и на оперираният миналата седмица Бенгюзов.

Костадин Ангелов бе категоричен, че отборът се готви старателно за утрешния мач. Въпреки това, старши треньорът определи отбора на Славия като фаворит.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 20 апр 2011 21:53

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5fV6T-zR1ho[/youtube]
obi4am_pirin написа:На пресконференция днес наставникът на Пирин - Костадин Ангелов бе на мнение, че назначението на Георги Йорданов за съдия на утрешния двубой е скандално, и е силно притеснен за утрешното съдийство.

"Убеден съм, че ще има много нарушения около нашето наказателно поле." допълни още Ангелов, но пое ангажимент публично да се извини, ако това не стане.

Наставникът на зелено-белите няма да може да разчита на наказаните Башлиев и Костадинов, както и на оперираният миналата седмица Бенгюзов.

Костадин Ангелов бе категоричен, че отборът се готви старателно за утрешния мач. Въпреки това, старши треньорът определи отбора на Славия като фаворит.
Взеха вратите на “Пирин”
В "Пирин" могат да тичат за здраве, но не и да играят футбол на стадион "Христо Ботев". В сряда сутринта служители на фирма "М-спорт", която поддържа тревната настилка на игрището, откачиха двете врати и ги подготвиха за прибиране. Причината - те не са калкулирани при сключването на договора за ремонт. Сега "Пирин" ще трябва да себръкне с по 5 бона за трите врати (една резервна). Кметството има десетина дни, за да реши проблема, тъй като в понеделник "Пирин" гостува на "Миньор", а следващата седмица приема "Берое". От футболния клуб уточниха, че общината дължи на фирмата средства и за поддръжка на терена.
Последна промяна от пирин на 21 апр 2011 08:37, променено общо 1 път.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 20 апр 2011 22:14

shumnaliq написа:На мен ми е чудно как Пирин са взели лиценз за А група . Или това нещо ( лиценза ) е само за някои отбори , а не за всички

Явно е за всички други но не и за твоя отбор!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 апр 2011 23:00

shumnaliq написа:На мен ми е чудно как Пирин са взели лиценз за А група . Или това нещо ( лиценза ) е само за някои отбори , а не за всички

еми от БФС са хранели надежда, че ще си им дадете парите ИЛИ ПОНЕ, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИТЕ ФИКТИВНИ СДЕЛКИ ЗА СПАС ДЕЛЕВ!!!

АЙДЕ ПИРИИИИИНННН!!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2011 00:51

Много жалко е това, което става с Пирин. Явно финансовата криза в БГ отборите се отразява с пълна сила и в този симпатичен отбор. :(
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2011 00:53

пирин написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5fV6T-zR1ho[/youtube]
obi4am_pirin написа:На пресконференция днес наставникът на Пирин - Костадин Ангелов бе на мнение, че назначението на Георги Йорданов за съдия на утрешния двубой е скандално, и е силно притеснен за утрешното съдийство.

Определено мачът не е решен и предизвестен за никого утре, но съм сигурен, че не съдията ще бъде решаващия фактор в него.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 апр 2011 04:41

Това е върха на тъпотията ! Да вземат автобуса на отбора... Който е виновен, да отговаря !

Потребителски аватар
Montreal_Akademik
Контакти:

Мнениеот Montreal_Akademik » 21 апр 2011 07:27

А така да си дойдем на думата.
Wine is fine, but whiskey's quicker
Suicide is slow with liqueur
Take a bottle, drown your sorrows
Then it floods away tomorrows

Върни се в “Пирин”