600 македонци на Овча купел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: 600 македонци на Овча купел

Мнениеот vladitol » 19 апр 2011 21:30

obi4am_pirin написа:
vladitol написа:
727150 написа:А знаете ли как се превежда небостъргач на македонски-облакодер. :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Слави викаше : ,, седмия по големина град в България Скопие .... "

Автора нека да сложи маке доналд ците в кавички :lol:

Така ми харесва!!!

Ще се разберем ние с тебе ! :) ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
trakia

Re: 600 македонци на Овча купел

Мнениеот trakia » 19 апр 2011 22:29

saffron написа:
C2H5OH написа:
saffron написа:форт уеин сащ . създаване на Македонската Политическа Организация - 1922 . странно защо се казва Алексадар Велики .. а не Хан Аспарух примерно.. или Хан Крум 8-)
интересно защо в ръцете на децата има плакат.. и картина в рамка на които пише... " македония на македонците ..за нея ние се борим.. за нея ние мрем.. - http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1303211514n.jpg

Когато не занеш нещо, не се излагай! Гугъл не винаги знае всичко!

аз за това питам тебе бе... нали вие всичко знаете...!? :roll:

магга... що да не пиша в български саит?? на мене радио гонг ми харесва... харесва ми българския театър.. кино .. музика... изкуство като цяло... не ми харесват болните хора националисти .. като вмро.. атака...бнс... и такива като вас.... които насаждате омраза и тровите братските отношения м/у българи и македонци.... сега.. нямам време... но утре можем да отворим една историческа тема... за да видиш какви манипулации има в българската история... ще се шокираш.. когато разбереш ,че хан аспарух е измислена фигура .. както и кубрат... и че нема никакво идване на прабългари тук.. а че ние сме потомци на траките и имаме много по велика история.. с която трябва да се гордееме... а те ни карат да се срамуваме .че сме гости на балканите! както и да е.. аиде със здраве!

Тези неща ако идеш да ги кажеш в агитката на Пирин ще те изнасилят веднага на стадиона! Чел си недочел си. Дори и да си прав за неква никога несъществувала държава Македония то днескашните сърболюбци в тези територий няма нищо общо с тогавашното население. Ама ти не си прав ,просто малко си чел и се вижда ,че сам не си от заветната Македония ,а от БЪЛГАРИЯ ,имай уважение към държавата си ако искаш да не бъдеш уважаван от към гърбът публично!
На Пирин успех за пореден път в купата и дано успеят да се закрепят в "А" група естествено ако те самите не са поели по нашият път война с хората ,които искат за затрият Пирин. (Незнаех ,че имате разкол в агитката ,тва е най-страшното така песвдопрезиденти на отбори искат да ви превърнат в псевдоагитка. Намерете начин да бутнете нежеланото ръководство и да възкръснете за нови успехи) Успех Пирин!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Пирин”