Локо Пд - Пирин - 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Поклон към футболистите на Пирин!
Някой ако има линк за второто полувреме ...казаха,че били красиви и двата гола на Пирин ,още от сега виждам лигите как текат на софийските отбори като гледат Иван Цветков. Евала на пича ,който дойде без пари да помогне на родния си клуб.
- to6kata1912*
- Контакти:
Честита победа на всички "орлета"! Успех при жребия и дано отидете на финала!
ПП - Абе купата нали щеше да е при Локо, кво стана... нещо се объркаха нещата май
Нищо, догодина пак... После пак хвалете Коко и Зума ... лека вечер

ПП - Абе купата нали щеше да е при Локо, кво стана... нещо се объркаха нещата май

- obi4am_pirin
- Контакти:
slavia_forever написа:marmi52 написа:8-)
Дааа ... ! Когато преди няколко години отидох за пръв път да гледам на живо мач на Пирин, направо се влюбих в този отбор.
Никога не бях виждал футболисти да се раздават така на терена. Дори, когато излизаха срещу далеч по-богати и класни отбори, орлетата не прекланяха глава и се бореха докрай ...
Така станах техен фен на дърти години !![]()
![]()
Сега разбирате защо ...
Фен на Пирин ли си вече?Честито ако е така.
П.С. Браво на момчетата от Пирин!
Пък да се видим на 20-ти април в Благоевград

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Днес съм изключително щастлив, защото се видя, че във футболът е останало мъжество.Успех на Пирин в оставането им в елита.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Честито на Пирин за победата!
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- vladitol
- Контакти:
Re: Лаптопа:Отиваме да елиминираме Локо
T.Henry14 написа:Кой ще елиминират тези, те да гледат да се спасят в "А" група и да говорят по-малко глупости
Ако бях на твое място НИКОГА повече нямаше да погледна футболен двубой

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Asterix написа:Всички поздравления към Пирин идват от отбора играещ в аматъорските дивизии . Не бе , това не е комплекс
[offtopic]Obqsnenieto e prosto i logichno - vasheto stradanie e udovolstvie za nas (a i za pirinci, koito sa syzdali tozi laf - nazdrave pichove!)

P.S. “Пирин е голема планина, Пирин ражда хиляди чеда...”
Mod edit : Пиши на Кирилица
paceto
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил
Re: Локо Пд - Пирин - 1:2
Много ми беше интересно да прочета темата отначало до край.
Лаптопа бил развален
,4:0 с лекота и още много много самочувствие.Още след назначаването на сърбите се опитах да намекна нещо,което ще се случи и ме обвиниха в провокация.Хубаво,ама си го знаем хазартния бос.Поздравления за орлетата.