Пламен Мирчев: Готов съм пaк да давам пари за "Пирин"...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пламен Мирчев и Mipaplast се завръщат във футбола
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWuNtJ2Z3zk[/youtube] Ало,ти кой Пирин обичаш,щото този дето е сега в А-група е наследник на Македонска слава,създаден от Пламен Мирчев.Стадиона в Симитли заприлича на стадион по негово време,човека харчеше свои пари,не разчиташе на общината.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- obi4am_pirin
- Контакти:
Ало телефонистта!Обичам и подкрепям Пирин!Въпросният Мирчев създаде интригата след която Пирин отиде във в група!И този даваше пари докато отбора беше в б и в група!За а група нямаше пари!И стадиона го изгради Галчев със строителната си фирма!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Пирин отиде за друго във В група!Мирчев създал интрига....хаха,и кой стадион изгради Галчев?Ако не е тайна?obi4am_pirin написа:Ало телефонистта!Обичам и подкрепям Пирин!Въпросният Мирчев създаде интригата след която Пирин отиде във в група!И този даваше пари докато отбора беше в б и в група!За а група нямаше пари!И стадиона го изгради Галчев със строителната си фирма!
Бившият шеф на Пирин Пламен Мирчев категорично отхвърли информациите, че ще поеме издръжката на третодивизионния Миньор (Бобов дол). Той каза, че би помогал, но само на футбола в Благоевград.
"Това е някакъв майтап с незнаен съчинител. Аз и президент на Миньор (Бобов дол)!? Няма как да стане. Готов съм пак да си давам парите за футбол, но само в родния си град и за Пирин, при това, ако ситуацията в клуба се изясни. Да не съм професионален футболен президент, че да си сменям отборите като носна кърпичка. Дебело подчертавам, че никой от Бобов дол не ми се е обаждал с подобно предложение, а и е безсмислено да го прави", каза категорично Пламен Мирчев.
"Това е някакъв майтап с незнаен съчинител. Аз и президент на Миньор (Бобов дол)!? Няма как да стане. Готов съм пак да си давам парите за футбол, но само в родния си град и за Пирин, при това, ако ситуацията в клуба се изясни. Да не съм професионален футболен президент, че да си сменям отборите като носна кърпичка. Дебело подчертавам, че никой от Бобов дол не ми се е обаждал с подобно предложение, а и е безсмислено да го прави", каза категорично Пламен Мирчев.