Пламен Мирчев: Готов съм пaк да давам пари за "Пирин"...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Пламен Мирчев и Mipaplast се завръщат във футбола

Мнениеот 727150 » 11 дек 2010 19:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWuNtJ2Z3zk[/youtube] Ало,ти кой Пирин обичаш,щото този дето е сега в А-група е наследник на Македонска слава,създаден от Пламен Мирчев.Стадиона в Симитли заприлича на стадион по негово време,човека харчеше свои пари,не разчиташе на общината.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 дек 2010 19:59

Ало телефонистта!Обичам и подкрепям Пирин!Въпросният Мирчев създаде интригата след която Пирин отиде във в група!И този даваше пари докато отбора беше в б и в група!За а група нямаше пари!И стадиона го изгради Галчев със строителната си фирма!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 13 дек 2010 02:11

obi4am_pirin написа:Ало телефонистта!Обичам и подкрепям Пирин!Въпросният Мирчев създаде интригата след която Пирин отиде във в група!И този даваше пари докато отбора беше в б и в група!За а група нямаше пари!И стадиона го изгради Галчев със строителната си фирма!
Пирин отиде за друго във В група!Мирчев създал интрига....хаха,и кой стадион изгради Галчев?Ако не е тайна?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 15 дек 2010 18:58

Бившият шеф на Пирин Пламен Мирчев категорично отхвърли информациите, че ще поеме издръжката на третодивизионния Миньор (Бобов дол). Той каза, че би помогал, но само на футбола в Благоевград.
"Това е някакъв майтап с незнаен съчинител. Аз и президент на Миньор (Бобов дол)!? Няма как да стане. Готов съм пак да си давам парите за футбол, но само в родния си град и за Пирин, при това, ако ситуацията в клуба се изясни. Да не съм професионален футболен президент, че да си сменям отборите като носна кърпичка. Дебело подчертавам, че никой от Бобов дол не ми се е обаждал с подобно предложение, а и е безсмислено да го прави", каза категорично Пламен Мирчев.

Върни се в “Пирин”