тоя уби и последната муха която летеше над мен.въпреки това е един добър треньор според мене
Коце Ангелов: 11 диви македонци чакат Миньоро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Коце Ангелов: 11 диви македонци чакат Миньоро
Старши треньорът на Пирин Благоевград Костадин Ангелов хвърли предизвикателство към Миньор Перник. Младият специалист бе много кратък и лаконичен на пресконференцията. „За разлика от миналия мач с Берое, Миньор утре няма да играе срещу отбор със свалени гащи. В Благоевград ги чакат 11 диви македонци, готови на всичко”, обяви Ангелов на пресконференцията.
тоя уби и последната муха която летеше над мен.въпреки това е един добър треньор според мене
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
Re: Коце Ангелов: 11 диви македонци чакат Миньоро
kambata написа:смех
е па ела у македония.......
[center]
[/center]
[/center]- bigbonusprize
- Контакти:
хахахха каква Македония бе Коце...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
Всичко що е маке то е .... сещайте се 
Коцето е добър треньор.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Избрал е начин,по който да надъха отбора си,което е нормално. Изключвам коментара му за мач,който не касае неговият тим и е доста некоректен,по отношение и на двата отбора.
Но всеки с акъла си.
Надявам се с добра игра и постигане на добър резултат,да принизим орлетата,както и господин Ангелов.
Но всеки с акъла си.
Надявам се с добра игра и постигане на добър резултат,да принизим орлетата,както и господин Ангелов.
Последна промяна от v.r.s. на 24 сеп 2010 18:50, променено общо 1 път.
- Ceca Ražnatović F@N
- Контакти:
danimann написа:Старши треньорът на Пирин Благоевград Костадин Ангелов хвърли предизвикателство към Миньор Перник. Младият специалист бе много кратък и лаконичен на пресконференцията. „За разлика от миналия мач с Берое, Миньор утре няма да играе срещу отбор със свалени гащи. В Благоевград ги чакат 11 диви македонци, готови на всичко”, обяви Ангелов на пресконференцията.![]()
Тоя май иска да види знамето "Pirin SS" обърнато наобратно.