[rimg]https://www.kotasport.com/wp-content/uploads/2018/02/UEFA_Euro_2020_Logo.svg_.png[/rimg]

Фаза: 1/8-финал
Дата: 29 юни 2021
Начален час: 19:00
Пряко по: ДИЕМА
Уембли (Лондон)
 [/center]
[/center]Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

[/center]
[/center]Udoji90 написа:Иначе на мен меко казано и двата отбора не ми харесват.
 Поданиците на кралицата още си плащат за подарената им титла през 66 година.
 Поданиците на кралицата още си плащат за подарената им титла през 66 година.doktora25 написа:Англичаните са слаби, 2 гола в 3 мача и то на Стърлинг, когото добре го познаваме, в лесна група не е добър атестат. Един топ футболист имат - Санчо и те почти не го пускат. Креативни играчи нямат, нападатели нямат и защитниците, абе хайде да кажем че вършат някаква работа, но до там. Ама в предни позиции нямат дори и кой да пада за дузпа.
Проблемът обаче е че Германия редува силни със слаби мачове от началото на турнира. Превъзходството е на всички фронтове, освен в защита и ако тръгне играта на бундестима всичко различно от разгромна победа би ме изненадало. Достатъчно писах в няколко теми за успехите на Лондонска земя. 1:4 ми се вижда правдоподобен резултат. Въпросът е обаче какво правим ако играта не тръгне. Германия не може да бъде надиграна от Англия, но има силите сама да се бие. Много е вероятно събитията да се движат в рамките на 1 гол разлика за 90 или 120 минути, при под 2,5 гола в редовното време и вече кой ще продължи е сложен въпрос. Евентуално ако съвсем разочароват с изявите си и англичаните надушат кръв могат да се пробват и за по-изразителна победа, но това все си мисля че няма да се случи.
Абсолютно същото щях да напиша при евентуален сблъсък: Германия - Уелс или Германия - Шотландия. Както и да свърши този мач Англия няма силите за европейска титла. Германия ако стабилизира изявите си може да мисли евентуално, но към момента не е в тройката на фаворитите.

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта