Мнениеот doktora25 » 13 юни 2021 12:17
Аз пък очаквам тази група да е изключително равностойна, да е една от най-завързаните и да не си говорим след изиграването на първите 2 мача от нея, че отборът Х на 99% я е преодолял с оглед на резултата и показаната от него игра, както можем да кажем за Италия и Белгия например. Селекцията на Нидерландия с абсолютно нищо не ме респектира, имат един играч от топ ниво - Ван Дайк и той няма да е линия. Нито са във форма, нито разполагат с качествен треньор, нито човекът класирал ги за турнира ще ги води. Дори бих казал че отбори, разчитащи на голяма звезда в центъра на защитата, изпитват неимоверни трудности и правят недопустим брой грешки при нейното отсъствие. Само като си помисля с какво разполагаха преди 10-на години, но просто са много малко футболните нации, които могат да се похвалят с равностойно силни поколения.
От друга страна украинците са изключително задружни и борбени, без ярко изразени звезди, с напълно взаимозаменяеми играчи, показали в квалификациите, в Лигата на нациите и в ЕКТ, че от никого не изпитват респект, че липсите поради коронавирус или други причини не повлияват на играта им и че народ, национален отбор и треньор са едно цяло. Точно обратното на днешните си съперници.
С оглед на всичко това според мен домакините трудно биха могли да спечелят срещата. Прогнозирам голов Х, нещо от сорта на 2:2, но една двойка никак не би ме изненадала и я считам за много по-вероятна от 1-цата. Вече дали холандците ще излязат от групата е друг въпрос. Изглежда много вероятно, но зависи най-вече от това, което ще покажат другите 2 отбора в нея. Към момента бих се въздържал както да надценявам, така и да отписвам Австрия и комшиите. Лично аз бих се радвал ако поне 2 отбора от Австрия, Северна Македония и Украйна продължат напред.
Последна промяна от
doktora25 на 13 юни 2021 12:26, променено общо 3 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!