Мнениеот doktora25 » 10 юни 2021 23:54
На първо четене равенството с малко голове изглежда вероятен резултат, като се споменат тези 2 футболни сили и се анализира представянето им в последните примерно 10 години. Първи мач, опознавателен, без ярко изразен фаворит според букмейкърите и т.н. Има обаче 2 но-та. Първото е че аз съм съгласен принципно с мнението че Уелс са най-слабият отбор в групата и има немалка вероятност да завършат последни. За швейцарците обаче смятам точно обратното - че са един от най-силните отбори в Европа в момента или поне формата им е чудовищна, поколението им е в разцвета си, играят отборно, едва ли са доволни от постигнатото до момента на големи форуми и са жадни за повече. Или с други думи казано - разликата в класите между Уелс и Швейцария в момента е много голяма. Второ, при сегашния формат на първенството равенството не е добър резултат (стига да не е срещу големия фаворит в групата), а победата на 80% ти гарантира класиране, така че няма причина те да не се хвърлят за победа, още повече че групата е тежка и завързана. Прогнозата ми е за тотална игрова доминация на кръстоносците и резултат от сорта на 1:3.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!