kingofpop написа:сериозно ли сравнихте Мюлер с Де Бройне бе хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще ревна от смях
АКо трябва да го кажа с твоите думи, КДБ е на светлинни години не само от ТМ, но и от Лам, Швайни и Нойер.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kingofpop написа:сериозно ли сравнихте Мюлер с Де Бройне бе хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще ревна от смях
bubka написа:Мюлер е слабичък, казвам го като човек със симпатии към Германия и Байерн. Или за да сме по-точни, към момента е доста по-слабичък от Де Бройне. Имаше един наистина силен период и за него, да. Комплексно, като обобщение за всички изиграни сезони да се прави сравнение между двамата е все още рано.
Groucho написа:bubka написа:Мюлер е слабичък, казвам го като човек със симпатии към Германия и Байерн. Или за да сме по-точни, към момента е доста по-слабичък от Де Бройне. Имаше един наистина силен период и за него, да. Комплексно, като обобщение за всички изиграни сезони да се прави сравнение между двамата е все още рано.
Та, чакам някой да напише защо Де Бройне е толкова по-силен от Мюлер последната година или от началото на 2021-а....
rebelheartous написа:А понеже Де бройне играе в Шефилд Уензди...
bubka написа:Дори само това, че го пишеш, е достатъчно повече да не се спори с теб по този въпрос. Сещай се сам...
bubka написа:Мюлер е добър играч, направи няколко страхотни сезона по-рано в кариерата си, но днес...или пък последните 2-3 години....не особено, никак даже, ако не беше в отбор като Байерн.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Е то и кучетата в Мюнхен имат статистика с голове и асистенции за Байерн.
На мен Мюлер ми е абсолютно най-противния футболист, но не съм отричал качествата му. Просто в момента КДБ е най-големия diffetence maker в Европа (ако не броим Роналдо и Меси, отново) и разликата в играта на отборите му с и без него е огромна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта