ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: ЕП 2020: Дания - Белгия - 1:2 FT

Мнениеот rebelheartous » 18 юни 2021 11:39

kingofpop написа:сериозно ли сравнихте Мюлер с Де Бройне бе хора :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ще ревна от смях

АКо трябва да го кажа с твоите думи, КДБ е на светлинни години не само от ТМ, но и от Лам, Швайни и Нойер.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 11:46

bubka написа:Мюлер е слабичък, казвам го като човек със симпатии към Германия и Байерн. Или за да сме по-точни, към момента е доста по-слабичък от Де Бройне. Имаше един наистина силен период и за него, да. Комплексно, като обобщение за всички изиграни сезони да се прави сравнение между двамата е все още рано.

Що да е рано за комплексно сравнение? Две-три години ги делят като ЕГН-та.

Де Бройне може и да е по-силен в момента от Мюлер, но не мисля, че разликата е чак толкова голяма, колкото се пише от някои потребители. Все едно се сравнява Де Бройне с играч на нивото на Спас Делев :lol:
Та, чакам някой да напише защо Де Бройне е толкова по-силен от Мюлер последната година или от началото на 2021-а или де да знам и аз за кой период. Ще прочета с интерес.

Само аргументът да не е, че играе във великата ВЛ, защото английското първенство може в момента да е по-силно от другите, но разликата не е чак толкова голяма. Миналият сезон всички отбори с изключение на Сити бяха нестабилни и на Острова нямаше кой знае колко по-голяма интрига около титлата в сравнение с Италия или Германия. Челси като се стабилизира пролетта, Де Бройне какво направи срещу тях примерно? С какво блесна този ясен фаворит за ЗТ :? Или е бил впечатляващ срещу ПСЖ, Дортмунд може би :roll:

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2021 12:10

Groucho написа:
bubka написа:Мюлер е слабичък, казвам го като човек със симпатии към Германия и Байерн. Или за да сме по-точни, към момента е доста по-слабичък от Де Бройне. Имаше един наистина силен период и за него, да. Комплексно, като обобщение за всички изиграни сезони да се прави сравнение между двамата е все още рано.

Та, чакам някой да напише защо Де Бройне е толкова по-силен от Мюлер последната година или от началото на 2021-а....

Дори само това, че го пишеш, е достатъчно повече да не се спори с теб по този въпрос. Сещай се сам...

Мюлер е добър играч, направи няколко страхотни сезона по-рано в кариерата си, но днес...или пък последните 2-3 години.... :arrow: не особено, никак даже, ако не беше в отбор като Байерн.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 18 юни 2021 12:19

А понеже Де бройне играе в Шефилд Уензди...

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2021 12:23

rebelheartous написа:А понеже Де бройне играе в Шефилд Уензди...

Само дето изпъква, а другия се губи, видя се от мачовете на националните...
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 12:38

bubka написа:Дори само това, че го пишеш, е достатъчно повече да не се спори с теб по този въпрос. Сещай се сам...

Първо: аз не споря. Чакам някой да напише нещо... Откъде идва голямата разлика между двамата в полза на де Бройне, та чак няма място за сравнение.

bubka написа:Мюлер е добър играч, направи няколко страхотни сезона по-рано в кариерата си, но днес...или пък последните 2-3 години.... :arrow: не особено, никак даже, ако не беше в отбор като Байерн.

Така е, те в Байерн взимат и държат 2-3 години титуляри футболисти, които не са на ниво, защото Байерн е благотворително дружество :lol:
Миналият сезон Мюлер има 11 гола и 21 асистенции в 32 мача в Бундеслигата. Късмет сигурно :roll:
Или защото Бундеслигата е слаба, а съотборниците на Мюлер много силни :roll:
Чакай, може по-миналият сезон да му е бил слаб :roll:
А, за 2019-2020 сезон Мюлер има 14 гола и 26 асистенции в 50 мача....
Бах тия неособено страхотни сезони за швабата, бах тая голяма разлика с Де Бройне :lol:
Мюлер сигурно има уличаващи снимки на Румениге или друг шеф на Баварците с някоя малолетна, та още го държат в Байерн :lol:

kingofpop написа, че статистиката не била важна. Ми, ок, като не е важна статистиката: Чалханоглу > КДБ за миналия сезон :!: :lol:

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 18 юни 2021 12:49

Ей, че хубав спор се е заформил. Попа е стигнал доста далеч с препратка към Роналдиньо и Роналдо оригинала.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 юни 2021 12:51

Е то и кучетата в Мюнхен имат статистика с голове и асистенции за Байерн.
На мен Мюлер ми е абсолютно най-противния футболист, но не съм отричал качествата му. Просто в момента КДБ е най-големия diffetence maker в Европа (ако не броим Роналдо и Меси, отново) и разликата в играта на отборите му с и без него е огромна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 юни 2021 12:57

За този сезон нещата са по-изравнени, но за миналия по нито един показател Де Бройне не превъзхождаше Мюлер, по нито един и е несправедливо, че го победи на годишните награди за най-добър на поста си. За националните отбори е още рано да се говори. Всичко може да се случи. И двамата ще атакуват най-вероятно по 2 трофея (Европейско и Лига на нациите/Олимпийски турнир). Мюлер го спрягаха като почти сигурен участник на олимпиадата ако се бе провела миналата година, за тази не е сигурно, но предполагам че е много вероятно. Съпоставимо е сравнението и по вторите турнири, защото единият ще мери сили с Франция, след което с Италия/Испания, а другият с Бразилия, след което най-вероятно с 2 от Испания, Аржентина и Франция ако няма изненади.
Последна промяна от doktora25 на 18 юни 2021 13:32, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 юни 2021 13:03

rhaegar написа:Е то и кучетата в Мюнхен имат статистика с голове и асистенции за Байерн.
На мен Мюлер ми е абсолютно най-противния футболист, но не съм отричал качествата му. Просто в момента КДБ е най-големия diffetence maker в Европа (ако не броим Роналдо и Меси, отново) и разликата в играта на отборите му с и без него е огромна.

Па, да пуснат някоя немска овчарка тогава да цъка на мястото му. Ще дават на кучето две-три вратни пържоли на ден и ще им излезе по-евтино :lol:

Ще видим какво ще направи Белгия. Да бъде мач с Франция тогава, след като прави толкова голяма разлика, защото на финала на ШЛ с Челси май не му се е отдало да направи голяма разлика.
И това, че Сити играе много по-зле без него не е аргумент, че Де Бройне е много над футболера X, който не е в състава на Сити. Това е вътрешен проблем на Сити. Моята теза не е, че Де Бройне е слаб футболист или не е над Мюлер в последните месеци да речем. Светлинните години разлика и невъзможността за сравнение ме интересуват :lol:

Жалко, ПСЖ тролнаха Байерн на четвъртфинала, можеха да играят отборите на Мюлер и Де Бройне на полуфинала и да се види кой къде е :lol:
Последна промяна от Groucho на 18 юни 2021 13:07, променено общо 1 път.

Върни се в “Евро 2020”