ЕП 2020 (1/8-финал): Англия - Германия - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: ЕП 2020 (1/8-финал): Англия - Германия, 29.06. от 19:00
Тя цялата лгтб и расизъм кампания тръгва от Англия ама иначе бил против Германия заради това. 
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Тя цялата лгтб и расизъм кампания тръгва от Англия ама иначе бил против Германия заради това.
Браво, щом ги следиш нещата и са ти ясни похвално. Всеки с интересите си, както се казва. Не знам откъде тръгва, но германският национален беше първият, който я подкрепи и натрапи толкова явно, плюс, че това да искаш да си оцветиш стадиона в разни цветове, символизиращи определена идея или политика, в отговор на приет закон в друга държава, си е почти (ин)директна политическа намеса във вътрешните работа на суверенна и незвисима държава в ЕС! Няма как да подкрепя такова нещо, дори и косвено, викайки за германските (педе)национали!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Жалко, че не може и двата отбора да отпаднат.
Германските гейчета срещу подкрепящите лицемерната, расистка организация на чернокожите. И двата отбора са много противни!
Германските гейчета срещу подкрепящите лицемерната, расистка организация на чернокожите. И двата отбора са много противни!
- Udoji90
- Контакти:
Мда, и аз съм на принципа, че бих искал и двата отбора да отпаднат, ама няма как. Всъщност не знам, ако стане някакво яко меле, дали няма шанс да ги дисквалифицират?
Шегата настрана, честно казано не знам за кои ще съм. Вероятно ако Саутгейт пусне Сака, ще съм за Англия, иначе за Германия, но ще видим.
Шегата настрана, честно казано не знам за кои ще съм. Вероятно ако Саутгейт пусне Сака, ще съм за Англия, иначе за Германия, но ще видим.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
bubka написа:И аз много се надявам за Англия. След като опедалчиха Мюнхен по толкова грозен начин, няма как никога повече да съм за германците, макар досега винаги да съм бил за тях.
Нито Мюнхен е цяла Германия, нито западната и част е цяла Германия. На изток все още има останали мъже.
Имам предчуствие, че ще гледаме нещо като Белгия-Португалия. Почти винаги когато има големи очаквания към някой мач, се оказва точно обратното.
Нищо чудно късния мач да бъде по-интересен от този.
Нищо чудно късния мач да бъде по-интересен от този.
bubka написа:И аз много се надявам за Англия. След като опедалчиха Мюнхен по толкова грозен начин, няма как никога повече да съм за германците, макар досега винаги да съм бил за тях.
Бе ти мъж ли си бил?
Това "Бубка" си ми е женско някак си!
- Udoji90
- Контакти:
Не ми казвай, че не знаеш, че има много известен бивш спортист с фамилията Бубка. Не, че е сигурно, че от него си е измислил nick-а.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- ChelseaFUN
- Контакти:
Състава на Англия е скандален. Според мен ще паднат. Докато този на Германия е идеален. Излизат с най-доброто. Най-накрая и Горетцка титуляр. Стискам палци за Германия.