ЕП 2020 (1/8-финал): Нидерландия - Чехия - 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020 (1/8-финал): Нидерландия - Чехия, 27.06. от 19:00
Спаско повлече крак, Де Лихт кой го набара го прави пиян!

kingofpop написа:добре де Шик го буташе и с двете ръце тва за мен си беше фаул за Холандия
Де Лихт сам изгуби равновесие. Няма как да е фаул на Шик.
Ако не я беше прибрал нарочно с ръка, нямаше да му извади червен, ама той го направи. Става яко оттук нататък.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
plmar написа:Спаско повлече крак, Де Лихт кой го набара го прави пиян!
Е той сигурно е най-надценения защитник в света.
Аз си мисля, че де бур още в началото сбърка като остави Холандия да се ослушва, а не да натисне още от началото, както бе в мачовете от групата. Като Дания например вчера.
RMCF написа:kingofpop написа:добре де Шик го буташе и с двете ръце тва за мен си беше фаул за Холандия
Нападателя си го буташе и при падането Де Лихт игра с ръка. Можеше да мине с жълт, но съдията се престара.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Правилен червен картон. 

Dani Kiki написа:RMCF написа:kingofpop написа:добре де Шик го буташе и с двете ръце тва за мен си беше фаул за Холандия
Нападателя си го буташе и при падането Де Лихт игра с ръка. Можеше да мине с жълт, но съдията се престара.
Ми не, не се престара. Абсолютно умишлена игра с ръка, която спираше 100% голова възможност. Напълно заслужен червен картон.
Бекчето на Нидерландия много стабилно...
Dani Kiki написа:RMCF написа:kingofpop написа:добре де Шик го буташе и с двете ръце тва за мен си беше фаул за Холандия
Според мен съвсем умишлено прибра топката с ръка. При падане е нормално да си изпънеш ръката напред и да поеме удара, а той буквално си я сгъна посока на топката, върна топката назад с ръка и чак тогава се подпря при падането, той ако не е умишлено първо тая топка нямаше да се върне така назад, щеше да си удари просто ръката в нея и да тупне близо до него, поне аз така я видях тая ситуация.
Последна промяна от bubka на 27 юни 2021 20:25, променено общо 2 пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]