Вчера се нагледах на разни много грозни коментари, ама явно модовете са взели мерки след това.
[offtopic]И аз бях за Италия, и аз се дразня на арогантността на англичаните, и аз не съм особен почитател на BLM, не съм някакъв толераст и т.н., обаче да ви кажа, че е супер грозно да злорадствате заради това, че точно тъмнокожите играчи са изпуснали дузпите. Познавам някои черни хора и всичките са си пичове. Нито е престъпление да си с тъмен цвят на кожата, нито човекът е виновен, че се е родил тъмнокож. Подобни идиотски злорадствания аз имах сигурно за последно в шести-седми клас - нашите ми направиха забележка и след това съм се научил да не бъда първосигнален. Тука уж големи хора, а не си мерите приказките - някои е редно да излязат от детската градина, да ме извиняват. То злоба, то омраза, ужас...[/offtopic]
Иначе нормално за много хора Сака да е анонимник. В последните години Арсенал сме толкова зле, че неутралните фенове едва ли гледат мачовете на отбора и не виждат колко кадърен футболист е всъщност. Абсолютно винаги бих скочил да го защитавам и не защото е черен или е "артилерист", а защото е млад, не е слаб футболист и защото всеки, който е говорил за него, казва, че е много скромно и работливо хлапе. Такива пропуски като вчерашния ще му помогнат да стане мъж, аз вярвам в него.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...