ЕП 2020 (финал): Италия - Англия - 1:1 FT (3:2 дузпи)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

botevplovdiveoe
Контакти:

Re: ЕП 2020 (финал): Италия - Англия - 1:1 FT (3:2 дузпи)

Мнениеот botevplovdiveoe » 12 юли 2021 10:41

1914.1902 написа:Само комплексари ли пишат в тази тема? :lol: Повечето мнения са с някакви обиди или определения.

Ето това мнение още не е изтрито: 'Форца Италия! Кур за Англия......аре кой от къде е. Наглите копеленца си получиха заслуженото' - soilwork

Щом искате да е такава комуникацията във форума окей.

А да ти припомня ли отношението на тия подчовеци и расисти към България заради 5 човека на мача ни с тях?
И Уефа няма ли да се сезира за расизъм от страна на Донарума? Как така ще спасява дузпи на цветнокожи?
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юли 2021 10:48

botevplovdiveoe написа:
1914.1902 написа:Само комплексари ли пишат в тази тема? :lol: Повечето мнения са с някакви обиди или определения.

Ето това мнение още не е изтрито: 'Форца Италия! Кур за Англия......аре кой от къде е. Наглите копеленца си получиха заслуженото' - soilwork

Щом искате да е такава комуникацията във форума окей.

А да ти припомня ли отношението на тия подчовеци и расисти към България заради 5 човека на мача ни с тях?
И Уефа няма ли да се сезира за расизъм от страна на Донарума? Как така ще спасява дузпи на цветнокожи?

А 1994? :roll:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 юли 2021 10:50

Ae, ко се палите толко за чужди национални отбори :lol:
Големо важно, че някой бил написал Кур за Англия :lol: Титлата си е за италианците, България остава 897-а дупка на кавала във футбола :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 юли 2021 11:04

Не крия, че бях за Англия, но с този импотентен състав и с този лузър за треньор не заслужаваха нищо повече от 2 място.
Италия ме изненада супер приятно с цялостното си представяне и за мен са заслужено шампион.
Няма такива левашки изпълнени дузпи като на англичаните.
"Белите не могат да скачат, а черните да бият дузпи" :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 юли 2021 11:23

Пускаш негърите да ти ботълнат купата. Класика от англиканците :lol: :lol: :lol: Рашфорд в Юнайтед винаги ги порти дузпите, а се оказа, че платихме 85 млн за поредния ментак. Може ли Санчо да си остане в Дортмунд :lol:

Напълно заслужен успех за Италия!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 12 юли 2021 11:43

MuFc1878 написа:Може ли Санчо да си остане в Дортмунд :lol:

Да. Ама няма да ви върнат парите. :lol:
К'во им е на Санчо и Раши - идиота, дето ги пусна в 120-тата, да отговаря. Не може цяло първенство да търкаш пейката, накрая да се съблечеш по екип и да ходиш да ритнеш дузпата във финала. Първият финал от '66-та насам. К'во им е било в главите на тези момчета? Не може при всички да е празно като при Харитата... (жестока дузпа от Бидоня, впрочем!)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 юли 2021 11:47

Вчера се нагледах на разни много грозни коментари, ама явно модовете са взели мерки след това.
[offtopic]И аз бях за Италия, и аз се дразня на арогантността на англичаните, и аз не съм особен почитател на BLM, не съм някакъв толераст и т.н., обаче да ви кажа, че е супер грозно да злорадствате заради това, че точно тъмнокожите играчи са изпуснали дузпите. Познавам някои черни хора и всичките са си пичове. Нито е престъпление да си с тъмен цвят на кожата, нито човекът е виновен, че се е родил тъмнокож. Подобни идиотски злорадствания аз имах сигурно за последно в шести-седми клас - нашите ми направиха забележка и след това съм се научил да не бъда първосигнален. Тука уж големи хора, а не си мерите приказките - някои е редно да излязат от детската градина, да ме извиняват. То злоба, то омраза, ужас...[/offtopic]
Иначе нормално за много хора Сака да е анонимник. В последните години Арсенал сме толкова зле, че неутралните фенове едва ли гледат мачовете на отбора и не виждат колко кадърен футболист е всъщност. Абсолютно винаги бих скочил да го защитавам и не защото е черен или е "артилерист", а защото е млад, не е слаб футболист и защото всеки, който е говорил за него, казва, че е много скромно и работливо хлапе. Такива пропуски като вчерашния ще му помогнат да стане мъж, аз вярвам в него. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 12 юли 2021 11:57, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 12 юли 2021 11:55

Real написа:Да. Ама няма да ви върнат парите. :lol:
К'во им е на Санчо и Раши - идиота, дето ги пусна в 120-тата, да отговаря. Не може цяло първенство да търкаш пейката, накрая да се съблечеш по екип и да ходиш да ритнеш дузпата във финала. Първият финал от '66-та насам. К'во им е било в главите на тези момчета? Не може при всички да е празно като при Харитата... (жестока дузпа от Бидоня, впрочем!)

Много точно написано!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 юли 2021 11:59

NOMER14 написа:
Ponko написа:Някой може ли да изпрати линк за коментарното студио на диемата след финала, че нямах възможност да го гледам...

След последната дузпа веднага превключиха в студиото и даваха някаква блондинка. Не издържах и пуснах бенетето.

На БНТ сртудиата и коментарите бяха по-добри!
Доволен съм от професионалното им отношение!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 юли 2021 12:01

Groucho написа:Ae, ко се палите толко за чужди национални отбори :lol:
Големо важно, че някой бил написал Кур за Англия :lol: Титлата си е за италианците, България остава 897-а дупка на кавала във футбола :lol:

То няма толкова държави бре???
Изображение

Върни се в “Евро 2020”