ЕП 2020: Белгия - Русия - 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020: Белгия - Русия, 12.06. от 22:00
Явно рано са отпадали,не са ми правили впечатление ... 
Този мач много ми напомня на мачовете от нашата Ефбем лига..

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Като видях, че ЮРИ ЖИРКОВ играе направо се хванах за глвата. Той изглежда на 50 години и е по-бавен от мен, това е крайно обидно и несериозно 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Е аз Русия ги помня 1996та, нашите също бяха на Евро 96 в Англия!
-
THE G.A.M.E
Вратаря им ги е слаб на руснаците, както биха се изразили в нЕкои родни краища.
Практически белгийците не правят нищо извънземно, но си се възползваха от две нескопосани отигравания на домакините.
Отделно е и това, че Русия опитват да правят контрите си твърде еднотипно, с дълги топки към Дзюба и логично за сега, нито една не им се получи.
Като цяло би било едно малко чудо руснаците да измъкнат нещо след подобни индивидуални грешки ( малко вероятно изведнъж да секнат ) ... И този английски тип на конфигурация на атаките си.
Мачът действително прилича ( за сега ) на този от снощи, и си върви към лесен успех за фаворита с 2-3 гола разлика.
Практически белгийците не правят нищо извънземно, но си се възползваха от две нескопосани отигравания на домакините.
Отделно е и това, че Русия опитват да правят контрите си твърде еднотипно, с дълги топки към Дзюба и логично за сега, нито една не им се получи.
Като цяло би било едно малко чудо руснаците да измъкнат нещо след подобни индивидуални грешки ( малко вероятно изведнъж да секнат ) ... И този английски тип на конфигурация на атаките си.
Мачът действително прилича ( за сега ) на този от снощи, и си върви към лесен успех за фаворита с 2-3 гола разлика.
- KOPScousers
- Контакти:
kingofpop написа:Като видях, че ЮРИ ЖИРКОВ играе направо се хванах за глвата. Той изглежда на 50 години и е по-бавен от мен, това е крайно обидно и несериозно
Ще прави 38 през август, не е като да не сме виждали вратар на 45 на Световно или защитник (Рафа Маркес) на 38. А и Жирков винаги си е изглеждал... не особено млад.
Вероятно това му е последното първенство, освен ако не се напъне и за догодина за Мондиала.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

Няма да има чудо днес! На макар и малко...3/4 за белгитата, и най- вече без никакво напрягане. И без Да Броене, Азар и Ко!

Не знам дали на някой му прави впечатление, но Юри Тилеманс дърпа, по много фин начин конците в Белгия!

- Udoji90
- Контакти:
Доста слабички руснаците. Без особено напъване Белгия им вкараха 3. Лукаку очаквано дава заявка за голмайстор. В оставащите 2 срещи от групата може да добави още 2-3 попадения.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: ЕП 2020: Белгия - Русия - 3:0 FT
Втора изненада нямаше как да има днес. Руснаците според мен затвърдиха очакването на мнозина тук че в момента са слаби вярно че е пръв мач но те изглеждаха слабо дори срещу нас седмица по рано тъй че въпреки загубата днес ако датчаните се вдигнат чисто психически бива да се преборят за второто място тук