ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)
Тоша е на местна почва няма лошо, но ми напомня много на случая в Испания...
Като цяло се бях притеснил че Англия са наиситна силни и са фаворит за титлата но мача
снощи ме убеди че това не е така. Финален мач 50/50 .
Англия с тази тактика на сигурно с двойката Д.Рийс- К.Филипс дето са нещо като защитници пред защитата
ще трябва да измислят нещо друго за финала.
снощи ме убеди че това не е така. Финален мач 50/50 .
Англия с тази тактика на сигурно с двойката Д.Рийс- К.Филипс дето са нещо като защитници пред защитата
ще трябва да измислят нещо друго за финала.
- KOPScousers
- Контакти:
Ponko написа:Е, и? И аз съм фен на същия отбор. Не храня толкова много англичаните, някак ми се струва лицемерно да ги храня и после всяка седмица да гледам Ливърпул и да се пъча, че са най-титулувания английски отбор!
Е, аз не ги храня особено много, дори по едно време като имаха 4-5 човека от Ливърпул ги подкрепях на всеки голям форум, но те винаги се дънеха като кифладжии. Най-вече в периода 2010-2014. Помня как на Световното през 2014-та титуляри за Англия бяха Глен Джонсън, Хендерсън, Джерард, Стърлинг и Стъридж, което си е половин отбор от Ливърпул и просто няма как да не го подкрепям. Сега обаче Хендо е резерва на някакви анонимници и няма какво да ме накара да ги подкрепям.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Re: ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания, 07.07. от 22:00
Groucho написа:Водещият в студиото се смръзна, когато Пеев и Иванов му казаха, че това по-скоро не трябва да се свири дузпа![]()
Бутнаха си ги англичаните. На всяко голямо първенство се прави възможното домакините да стигнат максимално напред.
Англия имат добро поколение млади играчи, но Стърлинг си е дразнещо цигане - потърси контакта и дузпата.
Дания много добри до 90-та минута, после им свършиха силите. Не са голяма страна и не могат да избират от три вагона състезатели за националния, но играха много смело и открито. Може би те са отборът, който игра най-добър футбол на това първенство.
А момчето с детско лице което откри резултата снощи е играч на турнира!
W84me написа:1914.1902 написа:ihtiandar написа:Педалите отиват на финал без да вкарат гол от игра......Добре ,че имаше продължения , та и те да видят зор,бутането продължава,както казах - червен картон или дузпа ако не върви добре.В неделя ги чака големият италиански ...![]()
А колко гола допуснаха и как?
Те с никой не са играли. Първият по-сериозен отбор като Дания им вкара гол. Става като на Световното, където играха 1/2 финал с Хърватия, преди това играха с някакви туроператори и накрая дойде reality check.
Мен не ме интересува с кой са играли и с кой не са. Интересува ме единствено това, че се говори, че отиват на финал без да вкарат гол от игра.
NOMER14 написа:Всяко нещо се връща.
98-а година датчанинът с мръсното име Ким Нилсен изгони Бекъм за симулация на онова същество, което сега е треньор на Атлетико и отмени редовен гол на англичаните срещу Аржентина.
Този манекен Бекъм, няма никаква база за сравнение като футболист с дон Д.Симеоне!
Бекстрийтбойчето беше посредствен играч и може би най-голямата псевдозвезда създадена от медиите!
То като се замисля и като манекен Бекъм е по-зле от дон Диего!
Дон Диего е Симионе нали?
Няма как в едно изречение да сложиш Марадона и Бекъм!!!
На финала кой ще свири?
Няма как в едно изречение да сложиш Марадона и Бекъм!!!
На финала кой ще свири?
miro_rz написа:Дон Диего е Симионе нали?
Няма как в едно изречение да сложиш Марадона и Бекъм!!!![]()
На финала кой ще свири?
За този манекен става дума!
miro_rz написа:На финала кой ще свири?
Така както е тръгнало няма да се учудя ако сложат А.Тейлър или Оливър
miro_rz написа:Дон Диего е Симионе нали?
Няма как в едно изречение да сложиш Марадона и Бекъм!!!![]()
На финала кой ще свири?
Аз.