ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: ЕП 2020 (полуфинал): Англия - Дания - 1:1 FT (2:1 aet)

Мнениеот Thsmith » 08 юли 2021 05:15

Интересно, аз почти не си спомням някой да ме е "разпитвал", вероятно не предразполагам за подобен тип въпроси. По скоро на мен много приятели са ми казвали, че се държа супер надменно и гледам отвисоко непознати. Един вид, че съм адски ръб в началото. :lol:
Между другото най-близкия ми приятел е англичанин :lol:

LaRgO написа:
Thsmith написа:

Срещу Германия беше в гейските цветове.
А Кейн извърши нарушение преди ситуацията за евентуална дузпа.

Хубаво е, че не съм го видял. Поне да не се ядосвам.

И за нарушението съм на същото мнение като за дузпата :lol: Твъъърде балетистка, дайте да играем футбол! И искам кръв! 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 08 юли 2021 07:11

Уж ковида бил най силен на острова,а 50% от първенството се игра точно там ... :lol:

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 08 юли 2021 07:23

Педалите отиват на финал без да вкарат гол от игра......Добре ,че имаше продължения , та и те да видят зор,бутането продължава,както казах - червен картон или дузпа ако не върви добре.В неделя ги чака големият италиански ... :) :)
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 юли 2021 07:45

Ще скъсате някой мускул от толкова пенявене.

Лято. Море. Студена бира и голи жени по улиците, но наш Ганьо нарамил автомат и трепе англиканци :lol:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 юли 2021 07:53

Вива ИРA
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z59zXsyWu0Q[/youtube]
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2021 08:12

ihtiandar написа:Педалите отиват на финал без да вкарат гол от игра......Добре ,че имаше продължения , та и те да видят зор,бутането продължава,както казах - червен картон или дузпа ако не върви добре.В неделя ги чака големият италиански ... :) :)

А колко гола допуснаха и как?

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 08 юли 2021 08:18

Правете тема за финала, та да се бъзикаме и хапем. :) :mrgreen:
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юли 2021 08:45

Аз си мисля, че мачът си вървеше към гол за Англия, но не беше нужно да става по този смешен начин.

Шапки долу за датчаните, показаха характер и мъжество. Определено спечелиха доста симпатии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 08 юли 2021 08:58

6 години съм бачкал с англета, знам им мисленето за българите. Та за тях Ние сме цигани жевеещи в палатки и каращи каруци! Не знаят къде сме на картата и коя ни е столицата. По-големи лицемери от тях няма, на работа си говори с теб, а види ли те на ценъра не те поздравява. Все пак има и добри хора, но % от тях е малък. А след последния мач Англия-Българи на Уембли на какво се нагледах не е истина. Поне компанията, за която работих беше американска!!!
Иначе пакитата сериозно налазват, та Мохамед е най-кръщаваното име в УК, кмета на Лондон е паки. Таксита, автокъщи, всичко е тяхно, голяма мафия стават!

Живи и здрави да бъдат. Все пак заслужават да са на финал, там каквото сабя покаже!
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 юли 2021 09:21

miro_rz написа:6 години съм бачкал с англета, знам им мисленето за българите. Та за тях Ние сме цигани жевеещи в палатки и каращи каруци! Не знаят къде сме на картата и коя ни е столицата. По-големи лицемери от тях няма, на работа си говори с теб, а види ли те на ценъра не те поздравява. Все пак има и добри хора, но % от тях е малък. А след последния мач Англия-Българи на Уембли на какво се нагледах не е истина. Поне компанията, за която работих беше американска!!!
Иначе пакитата сериозно налазват, та Мохамед е най-кръщаваното име в УК, кмета на Лондон е паки. Таксита, автокъщи, всичко е тяхно, голяма мафия стават!

Живи и здрави да бъдат!!!

Значи това с намирането на картата на България винаги ми е било странно и до някъде смешно да се изтъква като ниско ниво на образование. Те не се длъжни да знаят всички държави къде се намират още повече пък столиците им. България е малка и далечна страна за подобни държави все едно да те питам например теб знаеш ли къде точно се намира Малта и нейната столица коя е. :) Ние не сме никакъв фактор, не се шуми около държавата ни, не се съобщават новини по техните телевизии какво става у нас, така както нашите имат световна хроника. Няма как при подобно нещо да са наясно хората къде се намираме, коя ни е столицата и що за хора сме. Това, че ни приемат за цигани си има ясна причина, а именно понеже голям процент цигани бачкат в Англия и не само там и ни очернят пред останалите. То на тях като им видят паспорта си пише българин, а не циганин, ром, турчин и т.н.

Никаква реклама няма от наша страна в Европа, нито към туризма ни, нито към нашата продукция като кисело мляко, сирене, кашкавал. Ако питаш някой в Европа от къде произлиза киселото мляко ще ти кажат Гърция, защото те са залели пазара в Европа с техни продукти и самите те казват, че рядко намират други млечни продукти освен гръцките. У нас от друга страна големите вериги магазини правят седмици на гръцката, испанската, френската, американската кухня, ама няма да видиш например в Лидъл в Германия седмица на българската кухня. ;)

Ето ти един експеримент в Испания на тази тема, а това може да се види в цяла Европа.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R95m5BMC1Mo[/youtube]

Върни се в “Евро 2020”